MyZoki forumi
KAladoNT - K3 | |||||
| ||
![]() DADOXXX ![]() | inanicija... | |
| ||
![]() eXe ![]() | IJAijao ![]() ajde...vidim da niko nece...pa moram ja...pih...al ste neki.... bravo dadoxxx ![]() paPIR... | |
| ||
![]() difovac ![]() | PIRsING ![]() | |
| ||
![]() minutka ![]() | INGeeNER...... | |
| ||
![]() zbunjena ![]() | nerazumevanje | |
| ||
![]() difovac ![]() | minutka je rekao/la: INGeeNER...... koi bre ingener..inzenjer :shades_smile: | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | zbunjena je rekao/la: nerazumevanje anjETA ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | etanol ![]() | |
| ||
![]() minutka ![]() | olika...... | |
| ||
![]() difovac ![]() | minutka je rekao/la: olika...... qq ova sve izmesala na K2 pise sa tri slova,a na K3 pise sa dva slova ![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() minutka ![]() | ja bar nešto napišem...... ti nisi ništa:shades_smile: :shades_smile: :shades_smile: | |
| ||
![]() difovac ![]() | No comment!!:thumbs_down: | |
| ||
![]() DADOXXX ![]() | Nolit..... | |
| ||
![]() difovac ![]() | LITvanIJA ![]() | |
| ||
![]() minutka ![]() | ja sam čula za Litvu.... nek ti bude IJA.... nema te reči majke mi.... šta sad? | |
| ||
![]() minutka ![]() | našla sam je u leksikonu IJAr.... osmi mesec judovskog kalendara | |
| ||
![]() difovac ![]() | svaka cast min ;) JARAC | |
| ||
![]() Frenk ![]() | forhend (izraz u tenisu) evo mene nazad posle toliko vremena | |
| ||
![]() Frenk ![]() | ako je zadnje utisak onda je moje sAKO mada nisam siguran sta je zadnje ne snalazim se naljbolje | |
| ||
![]() Frenk ![]() | e morace neko da mi objasni sta kako gde jer ne znam sta je prvo a sta zadnje nemoj te se ljutiti sto zezam igricu ne radim to namerno | |