MyZoki forumi
KAladoNT - K3 | |||||
| ||
![]() Frenk ![]() | ne znam da pocnem novu ili da cekam da se neko seti | |
| ||
![]() minutka ![]() | učitelj........ | |
| ||
![]() femme ![]() | minutka je rekao/la: učitelj........ ala si ga pocela...... | |
| ||
| ||
![]() Frenk ![]() | femme nije pocela vec je nastavila od reci jauci | |
| ||
![]() femme ![]() | ![]() | |
| ||
| ||
![]() minutka ![]() | pa gde sam to? na K3 ili na K9? ![]() Frenk, teško je njoj nastaviti na elj:shades_smile: | |
| ||
![]() femme ![]() | nasao se ko ce mi kaze bravo sekundaro, idemo dalje..... poNOS....... | |
| ||
| ||
![]() Sharmantna ![]() | nosAČI ... | |
| ||
![]() minutka ![]() | AČInsk..... | |
| ||
![]() Frenk ![]() | pa ako acinsk postoji onda je gotova igra ajmo novu televizor | |
| ||
![]() difovac ![]() | ZORaNCe ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | bravo dif.... pePEO... ![]() | |
| ||
![]() Frenk ![]() | sanjice ja ne znam nista na peo a izgleda se drugi sdite reci da ne znaju ja kazem novu knjiga | |
| ||
![]() _maca ![]() | Znaci novaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZveCHKA ( C SA KVACICOM =CH) | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | čkALJA... | |
| ||
![]() Frenk ![]() | maco ja sam vec rekao nova i zadata rec je knjiga iako je greska pitao bih cisto iz gluposti da li mi se ovo racuna kao pobeda jer je pokrenuta opet nova ili idemo dalje koao da nisam postavio i da na LJA ne znam nista ali na ALjA... ni na ALjA takdoje ne znam nista tako da nema veze a neko drugi neka dopise nesto na aLjA i molio bih nekog da mi odgovori za ovo sto se desilo | |
| ||
![]() Sjomann ![]() | AljaDIN ............ (Siptarski = Aladin Prim.Prev.) :rules2: ![]() | |
| ||
![]() _maca ![]() | DinAMA _______________________________________________ Love me or hate me! It's up to you ![]() | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() Sjomann ![]() | AmaZON ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | zONA... | |