MyZoki forumi
Zadaci | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | Svako zadaje zadatak za sledeceg ko postuje, nakon uradjenog zadatka ista osoba postavlja novi... ![]() Nabroj 5 zivotinja koje imaju rogove... ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | jarac koza bik vo jelen Izadji napolje i prosetaj malo... ![]() | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | jooooooj.. ne mogu sad, em ladno em kisa em kasno.. ae sutra cu.. ![]() a sledeci bi mogao npr.. hmm.. ae dok ja setam ti umuti nes.. ![]() | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Umutila sam katoooooooooooooo a sad ce neko da opere sudove | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Evo ja perem sudove...
Sledeci bi mogao da mi skuva rucak ![]() | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() katastrofa ![]() | rucak skuvan, ko prezivi neka prica.. ![]() ![]() ![]() ajmo sledeci neka otpeva neku pesmu za budjenje.. | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | evrići su prikačeni... ...ne moraš da vraćaš... ![]() sledeći neka otpeva nešto šaljivo... ![]() | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | "vreme ide kolevke se ljuljaju polakoooooooo.. il se skloni ili se pokloniiiiiiiii..." ![]() ![]() ![]() sledeci neka pogodi ko peva ovu pesmu.. | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | hehehhehehehe.. nisi u pravu.. ![]() ae sad sledeci neka kaze ko je od nas dvoje u pravu.. ![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | pony je u pravu ![]() nacrtaj nešto u poto paintu i okači... ![]() | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | ne znam ja sta ti je to "poto paint" ![]() sledeci.. hmm.. napisi na lobby-u "KATA KRALJICA" pa odradi copy/paste u sledecem postu, da vim da ne lagis.. ![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() BezNervoze ![]() | SysBot: Do not use CAPS letters! Warning No 1 BezNervoze: KATA KRALJICA dobio sam i opomenu zbog tebe... ova fota... ova fota... ko je sledeci, nek popije 8 casa vode... ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() Giovanni ![]() | Nestalo vide, zatvorili smradovi zbog popravke.. al zamenio sam sa koka-kolom, na isto mu dodje... Sledeci neka, sledeci neka, sledeci neka... jbt ne mogu da smislim.... sledeci neka kupi reklamu na zoki.com ))))) pa da ga klikujemo | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | ako mozze na dodjem ti, onda uzimam.. ![]() ae sledeci neka mi nadje adresu za SBB hub.. ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | izvolte ga... "Da bi stvari napravili malo zanimljivijim, i da bi povezali kolehge po provajderu, reshili smo da napravimo lokalni SBB DC++ hub. Na HUB mogu da udju samo korisnici SBB interneta, i to iskljuchivo iz beograda. Oko min share i ostalih stvarchica nismo josh zavrshili, ali mislim da je u interesu svima da shto vishe stvari stave na deljenje. Takodje, MOLIM sve korisnike koji zele da nam se pridruze, da kada ulaze na HUB stave ACTIVE connection. Tako cemo rasteretiti server nepotrebnih protoka, i omoguciti Siguran rad HUB-a Server Info: name: First Local HUB ip: 10.15.241.249" sledeći neka nabroji sve padeže... ![]() | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | nominativ, genitiv, dativ, akuzativ, vokativ, instrumental, lokativ.. sledeci neka prebroji stepenike do svojih ulaznih vrata (i da nam kazze, al da ne slazze, naravno) ![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | xaxaxa vetj sam upala u baru malpre kad sam izlazla iz auta: )
e sledeci neka ufati zabu i neka je poljubi{ko zna ,mozda iskoce primtz il printzeza iz nje}: ))))))))))) | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | a di da nadjem zzabu bwe? :winkmouth: ae sledeci, kad dodjem ovdi da me cheka nes.. ![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Ness skuvan ,al ispario od stajanja chekajutji te
Sledeci neka se go provoza motorom po gradu: )))))))))))) ![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | opran pile
A sledeci nek mi kupi jedan dzip: ) | |