MyZoki forumi
Zadaci | |||||
| ||
![]() Olujrodjena ![]() |
Neka sledeci objsni Suzy igru | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Neka sledeci nauci ovu malu ispod mene da ne guta slova! ![]() | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | hehehhehe difi difi ja vec prosetala danas a tiiiiii ???? | |
| ||
![]() difovac ![]() | i ja suzyy,ali ti izgleda ne shvatas pravila igre! :winkmouth: | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | objasnite mi igru plavusa sam | |
| ||
![]() difovac ![]() | ***suzy*** je rekao/la: objasnite mi igru plavusa sam np suzy...osoba ispod tebe zada nesto..uradis taj zadatak i zadas novi..tesko?! | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | nije tesko...a koji je sledeci zadatak?? | |
| ||
![]() difovac ![]() | Evo npr...neka sledeci izadje na terasu ivrishti! ![]() | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa nek sledeci mi zatvori usta.. | |
| ||
![]() Frka Velika ![]() | I ovo bilo davno ...i cura definitivno nije shvatila ![]() Ae sledeci neki bezobrazan stih! ![]() | |
| ||
![]() choodomoodo ![]() | *erem vam se u ton film:)) sledeci neka postavi pitanje naopako, t.j. napise s'desna u levo hahahah | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | aaaaaaamo pmok isagu aken icedels hihhiihihhiihihih, zaebato bato :pPp | |
| ||
![]() xhana.de ![]() | heheh ugasila sam .....sledeci nek peva 1 pesmu
| |
| ||
![]() katastrofa ![]() | poljubi meeeeeee, dotakni me usnamaaaaa.. jos uvek pod utiskom maminog bloga :D sledeci neka napise recept za neke lepe kolace :D | |
| ||
![]() xhana.de ![]() | SVETSKI KOLAC SA LESNICIMA 200 GR LESNIKA 4 JAJETA 250 GR PUTER 280GR SECER U PRAHU 150 GR BRASNA 4 KAFENE KASIKE PRASAK ZA PECIVO 160 GR SECERA 200ML MLEKA 1 VANILIN SECER PRIPREMA - ---------------- --Mikserom mutimo puter i 160 g secera. Dodamo zumanca,mlako i prasak za pecivo pomesamo sa brasnom. Sjecinimo sastojke i testo prespemo u nauljenu tepsiju. SLEDECI NEK NAPISE BAJKU | |
| ||
![]() djamlax ![]() | xhana.de je rekao/la: SLEDECI NEK NAPISE BAJKU Bajka je kad mislis da te devojka ne vara s tvojim najboljim drugom. Sledeci nek proba da dotakne jezikom svoj lakat :) | |
| ||
| ||
![]() `ladovina ![]() | Hahaha, probala sam. nema sanse da to uradim al sam se, barem, slatko ismejala sebi samoj. Sledeci neka kaze sta ga pokrece kroz zivot? | |
|
| ||