MyZoki forumi
Zadaci | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | izvolte ga....![]() sledeći neka se opiše u detalje... ![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | A pony jeee mmmmm ,po meri taman za mene
Dodjem ja
Sledetji nek mi opere dzip xaxa | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() kizo-001 ![]() | al je veliki ima da trljam tri dana.(meni se zalomi najgori deo cccc ) sledeci nek dodje na jagnjetinu u subotu (mljacccc) | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | vino kupljeno, znachi vidimo se u subotu.. ![]() sledeci neka spremi kolache i mozze sa nama kod kize.. | |
| ||
![]() difovac ![]() | Kupljeni kolaci!A gde zivi kiza?! ![]() Izadji napolje i vici ja sam...(sta god hoces) hehe | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Evo vikala sam : ja sam tzarrr ,uaaa difovacc xaxaxa i dolee vladaa
Sledeci nek obuce difovcu majicu | |
| ||
![]() femme ![]() | ma nek se smrazava jos malo, a mi da parimo oci ajd nek sledeci trkne da mi kupi cigare ![]() | |
| ||
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Hmmmh nesam znala koje konzumirash,te sam kupila one koje ja i isputjkala ih cekajutji te
Ajd sledetji da kupi femme ''gare | |
| ||
![]() difovac ![]() | Gare?! Ne znam ti ja sta je to! ![]() Sledeci/a neka mi kupi neeku majcu hehhe ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | ![]() ![]() ![]() sledeći neka nabroji što više reka u srbiji... ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | Oooo hvala lepo Sanjice ![]() Dunav Sava Morava(juzna,zapadna i velika) Kolubara Ibar Tisa Tamis Mlava Timok(rni i beli) Nisava krivaja Cik Becej Stari Becej Visocica Jablanica Studenica Sitnica Beli Drim Binacka Morava...ne mogu vise da citam ![]() ![]() Ispricaj nam tvoj prvi intimni odnos ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahahahahahaha ..... sledeci :winktong: | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Hehehe duga je to prica,a i glupo je da ja pricam, ja sam zadao zadatak!! | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Ne setjam se,skleroza me ufatila .
Eto rekoh vam ja sve o tome.... Sledeci nek ispita difovca sve o njegovom prvom sexualnom iskustvu pa da nam kopira ovde ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahahahhaaa... ej difi imam nesta da te pitam | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Reci! ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | khm ... malo mi neprijatno ispred sav ovaj narod, moram ti sapnem ![]() | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Kad ces mi sapsnes?! :shades_smile: | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahahahha dodji dodji | |
| ||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | Molim vas... da sve svoje što nije vezano za igre pišete u kafani ili na PVT porukama kako bi igre mogle da se nastave... ![]() | |