MyZoki forumi
Zadaci | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | sledeći neka 7 divljih životinja... ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | 10sanja20 je rekao/la: sledeći neka 7 divljih životinja... ![]() Pojasni malo zadatak! :shades_smile: | |
| ||
![]() Mali_Princ ![]() | Ajd da kazem i da sam divlji ,pa nek sam i zivotinja ,,al 7 divljih zivotinja,,puno je sanjice to![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | A zadatak pony?! ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | nisam je bas zarezao! ![]() Sledeci neka mi kupi cokoladu! ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | izvoliiiiii difi aj sad nek mi neko skuva kafu ![]() | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | hvala femme ![]() Kafa nije zdrava :shades_smile: hehehe Sledeci neka se popne na luster i neka se ljulja! ![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | 5, 29, 30, 11, 1, 7, 22 Javi ako dobijes! Sledeci nek mi kupi sladoled! | |
| ||
![]() difovac ![]() | :icecream: izvoli ![]() Sledeci neka otpeva nesto ![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Fala za sladoled! Tra la la, to najvise volim da radim, gde si me nasao! Sledeci neka nahrani moje ribice! | |
| ||
![]() difovac ![]() | Reci mi gde si ,i dolazim da vas nahranim! hehe ![]() Zadatak glasi:nabroj 10 glavnih gradova ![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Beograd Budimpesta Pariz Sofija ... sad ko ce ih sve znati Nek sledeci nastavi moje nabrajanje! | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | Abidžan - Obala Slonovače Akra - Gana Atina - Grčka Vijetnam - Laos Gaborone - bocvana Dablin - Republika Irska dušanbe - tadžihistan Jerevan - Jermenija Lusaka - zmbija Moroni - komori Moskva - Rusija Maskat - Oman ima ih još milion..... sledeći neka napiše 5 reka u Srbiji... ![]() | |
| ||
![]() Voja_PA ![]() | Sava, Morava, Drina, Kolubara, Timok, Dunav, Tamish, i Bazen, kod sportskog centra. ;) Pitanje: Kojoj vrsti insekata pripada PAUK ? ))) | |
| ||
![]() difovac ![]() | Paukovi nisu insekti,već pripadaju sa insektima i rakovima,zglavkarima koji su podgrupa beskičmenjaka. Od insekata se razlikuju pre svega po tome što imaju osam nogu [insekti šest] i telo podeljeno u dva dela [insekti tri]. ![]() Gde ces ici na odmor?! | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Negde van Srbije bivse Juge... Sa kim ces ici na odmor? | |
| ||
![]() difovac ![]() | Ako budem isao onda sa devojkom! Kada si se najlepse proveo/la na odmoru?! ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | hehehehehe samo znam da sam se kuci vratila izbusena,iztetovirana i kao crnka, valjda sam se lepo provela ajd sad nek mi neko uplati smestaj na more | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Moze,ali ako idemo zajedno ![]() Skoci s`terase! | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahaha aj al ti spavas na tarasu a ja neskacem :shades_smile: :shades_smile: aj sad neko da napise pesmicu za ZOKI | |
| ||