MyZoki forumi
Zadaci | |||||
| ||
![]() difovac ![]() | difovac:zokiiii zoruleeeeee najlepseee igriceeeeeeeeeee...jbg smajli ovaj nije mogao na javni ![]() opisi najdivniju stvar koja ti se desila u zivotu! ![]() | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | nikola (ko razume, shvatitje)sledetji neka prizna koliko dnevno vremena provede kod zokija :winkmouth: | |
| ||
![]() difovac ![]() | kod njega nisam nikad bio,ali na igricama veoma dosta! ![]() koji ti je naj dan u nedelji?! ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | pa svaki dan ti moze biti naj ako znas kako da ga iskoristis aj sledeci nek isprica najveci blam svog zivota | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Pricao sam vec,mrzi me da ponavljam :shades_smile: Sledeci neka uradi 10 sklekova hehe | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Ma ja svako jutro radim po 20 {kad bi se lagali}
Sledeci nek udje u orman i tamo ostane ceo dan haha | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() Frenk ![]() | evo idem sav trcim samo sto se ne sapletem neka osoba iznad dodje kod mene u orman na jednu kaficu | |
| ||
![]() minutka ![]() | kuhaš je u ormanu? :teeth_smile: sledeći neka uzme peglu u ruke..... | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | uzela i spustila... sledeći neka smisli neki originalan način za rashlađivanje bet ventilatora, klime i hladnih napitaka, leda...i lepeze... | |
| ||
![]() femme ![]() | ma kakva razhlada smrzla sam se bre ae nek neko smisli nacin za zagrejavanje.... | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Evo ja cu.... ![]() next neka nas ne uznemirava! ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahahahaha pa ko bi drugi....... :shades_smile: sledeci ce morati da drzi svecu.... | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Pa ne mogu ja i svecu da drzim heheae sledeci neka drzi ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | pa i meni su pune ruke posla ae nek sledeci nadje neku drugu zanimaciju....... | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Hahaha mislis drugu...khm ![]() ae sledeci neka to uradi umesto mene ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | uhh bi a bas mi nekako prija........ sledeci bi mogao da nam pritvori vrata i promeni temu....... | |
| ||
| ||
![]() Olujrodjena ![]() | Morace vrata da ostanu da se provetri
Sledeci nek pozove Bojanu | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | hahahahahaha...kosti cu ti polomiti! ![]() next please! ![]() | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | domace govece indijsko govece americki bizon alpski kozorog bezoarka | |
| ||
![]() difovac ![]() | ***suzy*** je rekao/la: domace govece indijsko govece americki bizon alpski kozorog bezoarka ?? ![]() | |