MyZoki forumi
Banujte osobu ispod | |||||
| ||
![]() LILAAA ![]() | Smislite dobar razlog zasto bi banovali osobu iznad...(u nasem slucaju su osobe ispod ) Evo prvi ban uputite meni ![]() | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Pa evo kad si se vec sama prijavila tebe cu da banujem hehehehhhe mozda uspes da se naspavas pitjkoooooooooooooo hahahhahahhaha | |
| ||
![]() LILAAA ![]() | Osobu iznad (sada ispod) bih banovala zato sto pravi pauze kad igra i ja tako osedeh pored nje ![]() | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Ma bwe ja bi volela da imam pauzu ali nemam hahhahhahahahhahhahahhaha i sad cu te banujem zbog toga sto si rekla ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | E a ja cu tebe banujem,jer ti banujes moju ljubav,znas?! ![]() | |
| ||
![]() Giovanni ![]() | Diff... ja cu tebe da dozivotno banujem jer prisvajas moju ljubav kao svoju.... zipa malo sta pricas :hammer: | |
| ||
![]() femme ![]() | e pa sacu ja tebe posto niko drugi nesme ![]() | |
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Hehehe vi`s da su zene na mojoj strani!!! ![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Banujem difa dok ne obuche majcu i ne upristoji se malo ![]() | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() difovac ![]() | Banujem Mery zato sto je jos u majci! hehe ![]() ![]() | |
| ||
![]() Giovanni ![]() | Banujem difa jer: a. Moze mi se b. pogledaj pod a. c. siri blud po forumu (bez majice) d. pogledaj pod a. e. man'se bre Lile f. pogledaj i pod a i pod e. g. ... ne znam vise... | |
| ||
![]() difovac ![]() | Hehehe auuu bre al` si ljubomoran!Sta cu ti ja kad me LILA voli :jezik:Banujem te jer mislis da svakog mozes da banujes! ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | osobu ispod banujem jer su me nagovorili... ![]() | |
| ||
![]() LILAAA ![]() | Osobu ispod bih banovala zato sto ...............u jbt kako naci razlog za sanju ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | Osobu ispod obozavam,i ne mogu da je banujem!!!Toliko...![]() | |
| ||
![]() LILAAA ![]() | Osobu ispod bih banovala zato sto je obozavam :shades_smile::shades_smile: | |
| ||
![]() difovac ![]() | Alo,rekao sam vam da nju ne banujem!P.S.Volim te... | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Ja necu da banujem, bar ne nikog ovde, a ko ce mene da banuje? | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | osobu ispod banujem što ne radi kako je rečeno u igri... ![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Ta fala imenjakinjo, evo ja cu tebe da banujem, da ispostujem pravila igre!![]() | |