MyZoki forumi
šta to radiš kume?!? | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | ne...ne....ovo nije tema o filmu...već o vama...dakle, šta radite? ![]() | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Sedim i blenem u monitor a tako mi se spava i stvarno mi nije jasno zasto ne odem u krevet...znaci ne radim nista pametno a ni korisno ![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Trebalo bi da radim brdo izvestaja i planova, ali ipak gluvarim na Zokiju! | |
| ||
![]() dona ![]() | Jaooooooo...spava mi se,a treba da radim ![]() Moze neko da me zamjeni, a ? | |
| ||
![]() _maca ![]() | jutriiiiiiiiiiiiiiiic cujjjjj sta radim ev ustala i odma uskocila po dnevnu dozu na zokuuu kiiiiiiiiissssssssssssss ___________________________________________________ Love me or hate me ! It's up to you..... | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | ono kao radim izveštaj...ubih se od kuckanja.... | |
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Pijuckam ness,cigara,ubijam nekih sat vremena na forumu i tako...![]() | |
| ||
![]() dona ![]() | Nestrpljivo cekam da pocne Zillioner..... :icecream: :omg_smile: :omg_smile: | |
| ||
![]() _maca ![]() | Zaraziiiiiiiiiiiiiii me ovaj zilioneeeeeeer ,ubiiiiiiiiih se ____________________________________________________ Love me or hate me ! It's up to you..... ![]() | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() zbunjena ![]() | jedem sladoled i cekam da masina zavrsi pranje vesa![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | Evo cepam na zili-ju ;) | |
| ||
![]() zbunjena ![]() | pijem kafu | |
| ||
![]() femme ![]() | pa evo piskaram po forum posle sto godine ........ | |
| ||
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Evo gledam ovaj krevet,doziva me,a mene mrzi sa stolice da se strobalim na njega...![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | Nishta.... ![]() | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | čekam doručak...gladna sam... | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | mazem kruh marmeladom i gledam dali bi ga pojela hmm neda mi se, | |
| ||
![]() Eliminator ![]() | Evo me na zokiju zezam se i danas punim 25 godina | |
| ||
![]() ***suzy*** ![]() | ELI SVE NAJBOLJE ZA 25 GODINA JOS 25 TAKVIH | |
| ||
![]() Frka Velika ![]() | Jedem palachinkuuuuu.... | |