MyZoki forumi
Vicevi o plavušama | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | Zašto plavuša stavlja sat na ranu? Vreme leči sve rane... | |
| ||
![]() femme ![]() | khm khm :hammer: hehehehehe | |
| ||
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Hihihih plavuso samo se ti treskaj Zasto plavusa pije jogurt u prodavnici...? Zato sto pise otvoriti ovde ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | a ti da se nepojavis crko bi ... nemoj ja sad da pocnem za ganci | |
| ||
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Hehehe...plavuso moja...ciganin sam al najlepsi![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Konkurisala plavuša za sekretaricu. Pitaju je:
• Ako bih vam dao 5.000 dolara, pa onda rekao da je 20% od toga porez, koliko biste skinuli? • Sve osim minđuša. Krenula plavuša na pijacu da kupi krastavce. Prišla tezgi pa gleda, gleda, ali nikako da se odluči. Prodavac kaže: • Zašto ne probate? Tako ćete najbolje videti koja vam se sorta najviše sviđa. • Pa da, probaću. A gde vam je kabina? Zašto plavuše imaju noge? Da ne ostavljaju sluzave tragove za sobom! Dve plavuše: • Kako si se juče zabavljala sa svojim dečkom? • Strašno sam se dosađivala. Neprestano mi je govorio o Periklu, Sofoklu i Aristotelu iako sam mu još ranije rekla da me fudbal ne zanima. Svađaju se dve plavuše, kaže jedna: • Zašto si spavala sa mojim mužem? Odgovori druga: • Da vidim koji je bolji, moj ili tvoj! Kaže prva: • E pa glupačo, mogla si mene pitati! Plavuša: • Muž mi je u petak doneo kokos i rekao: "Lepo je spremi za nedelju". Nisam baš znala šta kokoške nose nedeljom, ali našla sam lepu haljinicu... Koja je razlika između muškarca i plavuše? Plavuša sadrži više sperme! Crkao plavuši auto na autoputu. Zaustavi se kamiondžija pa upita: • Šta je bilo? Plavuša: • Ma taj prokleti vetar, ugasio svećice. Plavuša peca ribu pola sata a riba ni da trzne. U tom nailazi ribočuvar i kaže plavuši: • Izvinite gospođice ali ovde možete pecati samo sa dozvolom! Na to će plavuša: • Joj jesam ja glupa, ja čitavo vreme pokušavam sa glistama. Dve plavuše voze kamion i dođu do tunela koji je visok 3.60 m, a plavušin kamion je visok 3.70 m. Kaže prva: • Vidiš li policiju? • Ne. • Onda vozimo! Ide plavuša ulicom noseći prase ispod ruke i prolazi pored jednog tipa, koji pita: • Ej, otkud ti to? • Dobitak na lotou - odgovara prase. Ulazi lepa plavuša u prodavnicu životinja sa namerom da kupi neku egzotičnu životinju. Nakon malo razgledavanja, opazi kutiju sa žabama. Na kutiji je pisalo: "Žablji seks! Jedna žaba 50 eur! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Uputstva priložena". Plavuša pogleda oko sebe da li je neko gleda i šapne prodavcu: • Uzimam jednu. Prodavac uzme jednog žapca, da joj listić i kaže: • Pažljivo pročitajte uputstvo: 1. Istuširajte se. 2. Namirišite se najboljim parfemom. 3. Obucite seksi veš. 4. Legnite u krevet i postavite žapca na pravo mesto. Kad je došla kući, plavuša brzo uradi sve po uputstvu, legne u krevet i postavi žapca na pravo mesto, ali na njeno iznenađenje ništa se nije dogodilo. Počela je da psuje od besa, misleći da su je prevarili. Još jednom pročita uputstvo i spazi sitnim slovima napisan tekst: "Ako imate bilo kakvih problema, nazovite prodavnicu sa životinjama". I plavuša odmah nazove. Muški glas sa druge strane telefona joj odgovori: • Dolazim odmah! Posle 5 minuta se začuje zvono na vratima. Plavuša otvori vrata i objasni: • Uradila sam sve kako piše u uputstvu, ali prokleti žabac samo sedi i ne radi ništa! Muškarac sav zabrinut podigne žapca, pogleda ga direktno u oči i ozbiljnim glasom mu kaže: • A sad me dobro poslušaj! Ovo je zadnji put da ti ja pokazujem! | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() _JeDiNa_ ![]() | Pita plavuša svoju koleginicu:
Kako se pišu noge: sastavljeno ili rastavljeno? Plavuša ulazi u bus na dva sprata i pošto na donjem spratu nema mesta, kondukter joj kaže da ide na gornji sprat, a ona će na to: Ma da, mislite da sam ja glupa! Gore nama vozača, pa me šaljete da biste otišli bez mene! Putuje plavuša do svetu i naiđe na reku. Nigde čamca nema, pa nije znala kako da je pređe, no ona vide drugu plavušu preko puta i upita je: Hej ti! Kako da pređem na drugu stranu? Pa ti si već na drugoj strani! ![]() | |
| ||
![]() damijana ![]() | TOP 3 NAJOPASNIJE OSOBE NA SVIJETU: -Zidov sa planovima za investiranje -Crnac sa Nike tenama -Plavusa sa kreditnom karticom Isla plavusa avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dodje stjuardesa i kaze joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dodje kopilot i ponovi joj isto. - Ne,ne, meni se ovdje svidja. Dodje kapetan i nesto joj sapne u uho. Plavusa se digne, kaze: - Pa sto mi to niste odmah rekli, i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Sto ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York. Ulovile tri plavuse zlatnu ribicu i ona im rece da ce im ispuniti tri zelje. Prva kaze: "Hocu da budem pametna", druga: "Hocu da budem pametnija od nje" i treca: "Hocu da budem najpametnija". Ujutru kada su se probudile. Prva je postala smedja, druga crnka, a treca se pretvorila u muskarca. Dvije se plavuse srele na tramvajskoj postaji: jedna je cekala broj 1,a druga 7. U to naidje tramvaj broj 17 i one sretne u glas povicu: -Bas fino mozemo ici zajedno. Dodje Plavusa jedan dan kuci i kaze Muzu: Danas mi je jedan covjek dao 5 dolara da se popnem na drvo. Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace. Sljedeci dan.... Plavusa: Danas mi isti covjek dao 10 dolara da se popnem na drvo. Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace kao i prosli put. Plavusa: Ovaj put sam ga prevarila, NISAM OBUKLA GACE. | |
| ||
![]() MaGicNa ![]() | Dodje Plavusa jedan dan kuci i kaze Muzu: Danas mi je jedan covjek dao 5 dolara da se popnem na drvo. Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace. Sljedeci dan.... Plavusa: Danas mi isti covjek dao 10 dolara da se popnem na drvo. Muz: Budalo jedna, samo je htio da ti gleda u gace kao i prosli put. Plavusa: Ovaj put sam ga prevarila, NISAM OBUKLA GACE. ![]() | |
| ||
![]() SHARGAREPA ![]() | Zašto je plavuša pala kroz prozor? __________________________________ ![]() Peglala zavese!!! ![]() | |
| ||
![]() _maca ![]() | kad bi sve plavuse poludela zbog viceva o plavusam kao islamisti za muhamedov crtez, nastao bi u najmanju ruku treci svetski rat.... TO DOKAZUJE DA PLAVUSE IPAK NISU TAKO GLUPE _____________________________________________________________ Love me or hate me ! It's up to you... ![]() | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||