MyZoki forumi
Svaštara viceva | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | ovde napišite sve one viceve koji nemaju svoju kategoriju...![]() | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Sta uradi Grobar kada osvoji Ligu Sampiona?
UGASI SONY PLAYSTATION 2 I IDE DA SPAVA! Igraju dve babe fudbal i dodje treca i ugaci im sony! Zasto Marija Serifovic ide na Evroviziju? -Da izbegne sluzenje vojnog roka! Galami grupa mladica pod babinim prozorom.Poviri baba na prozor i pita: -Sta radite deco tu? Mladici odgovaraju 'Drogiramo se baba! A baba:-Ako deco,ako,samo nemojte da sedite na *ladan beton! - Kako se zavrsila tvoja svadja sa zenom? - Dopuzala je do mene na kolenima... - I sta je rekla? - Izlazi ispod kreveta, ebem ti sunce, da ti ne dodjem tamo! Idu dve cackalice ulicom i vide iglu kad ce jedna cackalica drugoj: -e vidi robokap! Idu dva spermatozoida ulicom. Jednog zgaze kola, a drugi će: - Eee, nikad čovek od njega! Sta ispadne kada se ukrste pudlica i pit-bul terijer? - Ispadnu pudlici oci ! Zašto policajci ne piju pivo? Da ne bi dobili tuborg na mozgu. Zali se prijateljica prijateljici: Moj muz je 300% impotentan! Pa jucer si rekla 100%?! Da, ali je jucer pao niz stepenice, slomio prst i pregrizao jezik !!!! Prolazi čovek grobljem, vidi ogroman kamen na jednom grobu i pročita tekst urezan na njemu: "Brate Srbine, pomozi! Pomeri kamen ovaj što mi na duši stoji i olakšaj mi muke". Čovek počne da pomera, gura, vuče, i posle podužeg mučenja uspe da pomeri kamen. Onda ugleda natpis: "Brate Srbine, ako si brat i drug, vrati ovaj kamen nazad, pa da zajebemo još nekoga". Vozio covek veoma brzo na jednom malom seoskom putu. U suprotnom pravcu mu je isao covek sa konjskim kolima.Posto nisu mogli da se izbegnu sudare se oni i ona konjska kola sva se razlete a autu nista.Covek iz kola izadje napolje da vidi sta se desava i vide konja svog polomljenog na putu,onda ti on izvuce pistolj i ubije ga da se nemuci.U tom trenutku izlazi seljak sa jednom rukom u drugoj i bez noge vicuci "Nije mi nista,nije mi nista!!!!" Uhvatile Zenge Bosanca i Srbina. Teraju ih da odaju polozaje. Nece Srbin, nece ni Bosanac. Ubiju ih od batina, a ovi opet nece da kazu. Zaprete im da ce im ubrizgati virus side, ako ne budu priznali. Srbin se usere, kaze, i ovi ga puste. Bosanac nece. Ubrizgaju mu virus side, pa i njega puste. Posle nekog vremena sretnu se njih dvojica i pita Bosanac Srbina: “Je li, bolan, jesi odao nesto?” “Jesam, a ti?” “Ja, bome, nisam.” “Pa jesu li ti ubrizgali virus side?” “Jesu, al’ bas me briga, stavio sam kurton!” Autobus. Devojka se obraca mladicu koji sedi. ONA: Molim vas, da li bi mi ustupili mesto, ja sam trudna? ON: Hmmm, trudna? Uopste se ne primecuje - a koliko ste vec dugo trudni? ONA: Pa nesto manje od pola sata, ali me jos uvek bole noge! Nasli se Francuz , Amerikanac i Mujo na toboganu zelja. Popne se prvi Francuz , zazeli najlepsu zenu na svetu , spusti se niz tobogan i zelja mu se ispuni. Popne se Amer , zazeli mnooogo novaca , spusti se i dole ga saceka cek na 1.000.000… $. Popne se Mujo ,i bas kad je hteo da sedne oklizne se i onako padajuci opsuje : - ” E , u pi**u mater’nu” i … naravno i njemu se zelja ispuni. Sta kaze plavusa kada rodi crnce: Svetsko,a nase!! Kaže jedna plavuša drugoj: "Znaš li da ove godine Nova Godina pada na petak?". Na to će ova: "Joj, samo da nije trinaesti!'' U zatvor došao novi policajac da radi kao čuvar, pa ga šef upozorava na zatvorenike da su jako neposlušni. A on će na to: • Ko ne sluša ima da leti van! Igraju dva pedera zmurke pa ce jedan Slusaj maco sad ce mo da igramo zmurke!Ja cu da se sakrijem pa a kome ti nadjes ja tebi dam guzu a ako me ne nadjes ja sam u plakaru! Vozi se covek taksijem i taksista prolazi kroz jedno crveno svetlo, prolazi kroz drugo… Nailazi na semafor na kome je zeleno i zaustavlja se. Covek sav zbunjen: - Dobro, covece, kad ste vec prosli na dva crvena, sto sad cekate kad je zeleno?! - Jes, pa da naide neki ludi taksista… Dragi ! - jada se zena muzu - juce mi je novi brushalter pao na grejalicu i sasvim je izgoreo ! - Sta ces, duso, dosadio mu je prazan zivot ! | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() eneja ![]() | Seta se covek, onako malo pripit, ulicom i sretne casnu sestru. Pride joj i kaze:"Oprostite sestro, svasta sam probao u zivotu, ali nikad nisam sevio casnu sestru, pa ako ste zainteresovani ......". "Dobro", kaze casna, "ali imam dva uslovaa. Prvo: moze seks samo ako niste ozenjeni, jer ne zelim nikome da razorim brak, a drugo: zavetovala sam se na nevinost pa dolazi u obzir seks samo u guzu.." "Pristajem. Haj'mo tu u ulaz i obavimo to." Nakon seksa kaze momak: "Cujte casna, nesto moram da Vam priznam - da me ne bi pekla savest. Ja sam ozenjen i imam dvoje dece." Casna ga pogleda i kaze: "Pa dobro, kad si tako iskren priznacu i ja tebi nesto: "Zovem se Ljubo i idem na maskenbal." | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Voze se dva studenta DIF-a autobusom, i vide kolegu kako džogira.
| |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() IRA ![]() |
| |
| ||
![]() Ozi ![]() | *Sedi Piroćanac u vozu, na krilu raširio maramicu sa čvarcima , a preko puta njega doooobrraaaa riba.*
* Piroćanac: - "Devojče, ne me se tiče, ali vidi ti se piče!"
Devojče: - "Ne te se tiče moje piče!"
Piroćanac: - "Ne me se tiče, al na miška mi utiče, čvarci mi razmiče." *
| |
| ||
![]() Dok-Holidej ![]() | Požali se ciga doktoru da mu je mali stan,mnogo dece,pa nema kada da sa cigankom radi one stvari.Doktor mu reče da iskoristi priliku kad je vreme ručku.Deca gladna za stolom,cinga nka kao prospe supu na sebe pa u kufinju d aočisti fleku,a on za njom i na brzaka.Uradiše tako,oan prosu supu,ode u kuhinju,a ciga za njom. Ipak,mali Rama skoči do kuhinje,proviri kroz ključaonicu i sav uspaničen se vraća za sto i govori: " e,sliušajte dobro,nemoj neko da je prosuo slučajno supu,ima tatko da ga jebe!" | |
| ||
![]() 4ever21 ![]() | eneja je rekao/la: Seta se covek, onako malo pripit, ulicom i sretne casnu sestru. Pride joj i
kaze:"Oprostite sestro, svasta sam probao u zivotu, ali nikad nisam sevio casnu sestru, pa ako ste zainteresovani ......". "Dobro", kaze casna, "ali imam dva uslovaa. Prvo: moze seks samo ako niste ozenjeni, jer ne zelim nikome da razorim brak, a drugo: zavetovala sam se na nevinost pa dolazi u obzir seks samo u guzu.." "Pristajem. Haj'mo tu u ulaz i obavimo to." Nakon seksa kaze momak: "Cujte casna, nesto moram da Vam priznam - da me ne bi pekla savest. Ja sam ozenjen i imam dvoje dece." Casna ga pogleda i kaze: "Pa dobro, kad si tako iskren priznacu i ja tebi nesto: "Zovem se Ljubo i idem na maskenbal." hahahahaah! | |