MyZoki forumi
Grafiti !!!!! | |||||
| ||
![]() Aleksander ![]() | ||
Malum est mulier, sed necessarium malum http://medicasite.blogspot.com/ | ||
| ||
![]() smeskica ![]() | kad ne pravda postane zakon otpor je tvoja duznost | |
| ||
| ||
![]() slavicaV ![]() | - Godisnjica kosovske bitke bice proslavljena cim se bitka zavrsi.
- Rad je stvorio coveka, a covek - Praznik rada. - Rekli smo istorijsko NE. Mozda bismo Rekli jos nesto da smo znali strane jezike. - Vest komunist od dva crvena kartona napravi - partijsku knjizicu. - Otkad su poceli da im dobacuju "Ua, pederi!", Srp i Cekic se sve redje vidjaju zajedno. - Cuvajte mi Jugoslaviju! Nagradicu vas pokrajinom. - Da vodja nije ostao bez noge, mozda ne bismo ovoliko copali. - Bratstvo i jedinstvo je nase najvece bogatstvo. Pazite da ga se Ne docepa narod. - Poklanjaju nam kamile. Valjda zato sto je veliki vodja iza sebe ostavio pustinju. - mi smo mala i siromasna zemlja: nama su i kraljevi na privremenom radu u inostranstvu. - Primice nas u Evropsko trziste cim popravimo kantar. - U odnosu na medjuljudske odnose, hrana nam i nije mnogo zatrovana. - Dok su ostali pratili modne trendove, mi smo decenijama nosili jedno te isto - stafetu. - Narod oseca da ste mu na celu, ali misli da ste komarac. - Kad generalni diktira nesto svojoj sekretarici - da li je to vojna diktatura? - Da je ziv, Dostojevski bi se opredelio za malu privredu: otvorio bi fabriku - idiota. - Neki su da menjaju granice... makar po padezima. - Nasa princeza bila je korpulentna: umesto na zrnu graska, morala je da spava na Brionima. - Poginuo je u osmoj ofanzivi - osvajajuci jednu vilu na Dedinju. - Gladnima je svejedno da li gladuju u jednopartijskom ili visepartijskom sistemu. - Jugosloveni su drvo zivota upotrebili za potpalu. - Cuo sam da su se posle rata drugovi u Belom dvoru oslovljavali sa gospodine druze. - Menjam vlast za hleb. Sifra "Radnicka klasa". - Unistene su sve sume da bi se izradio dovoljan broj ramova za fotografije onih koji su prvi otisli u sumu. - Otkako gladuju, Jugosloveni su siti svega. - Spomenik mu je mali, ali mu je postolje uslo u Ginisovu knjigu rekorda. - Ovoliki neuspesi... Pa, to jos nikome nije uspelo! - Ono sto nam nisu mogli Hitler i Staljin, postigli smo sami. - Narod je dostojno oplakao svog vodju: suzavac je ispunio ocekivanja. - U svetu nas znaju kao zemlju koja ima 23 miliona stranaka. - Cuvaj Beli dvor za crne dane! - Idejno smo potkovani, a od srece - njistimo. - Mi imamo hleb, oni imaju noz. Neko pominje ujedinjenje... - Vise se Ne smatram Srbinom. A ni manje. - Bliski istok nam je, na zalost, sve blizi. - Srbi zele da zive u jednoj drzavi. Svedskoj, recimo. - Razvili smo jedra. jos samo da nabavimo brod i more. - U pocetku bese Tito, a na kraju - Titanik. - Nasa zemlja sve Vise lici na zajednicu. Prvobitnu. - Kad novinari strajkuju, nema ko da objavi rat. - Gledam sta se radi oko mene. Nista se Ne radi. - Evropo, ne mozes ti toliko da se ujedinis koliko mi mozemo da se razjedinimo. - Mozda bi neki prodali zemlju. Ali, ko ce ovo da kupi... - Cuvaj se zemlje u kojoj snajperisti najbolje vide! - Ne daj se, generacijo... besplatno! - Davali su mu 40 dana. Nije hteo ni da cuje ispod 50... - Spreman sam da mu oprostim sto je hteo da bude car, ali ne i to sto je hteo da ima 23 miliona dvorskih budala. - Neki su za upotrebu sile - milom ili silom. - Poruka Aleksandru Prvom Ujedinitelju: "Hvala, nije trebalo!" - Ne znam da li ce nas Evropa primiti, ali Afrika nas je vec stavila na listu cekanja. | |
| ||
![]() slavicaV ![]() | - Bili smo pet vekova Pod Turcima. Pitajte ih kako su preziveli.
- Pod Turcima 500 g... pod komunistima 50 g. pod demokratama 10 g .Sta je bilo teze? - Pesma nas je odrzala, a popevka - otcepila. - Bili smo zemlja cuda: sad smo cudo. - Da li ce se i posle treceg svetskog rata govoriti "treca sreca"? - Sreca je sresti odzacara, narocito ako je krenuo da gasi komsijinu kucu. - Srbi su najbogatiji Narod na svetu: niko nema toliko neprijatelja. - U pravu ste, mada bi logicnije bilo da ste u zatvoru. - Ide mi radni staz: sve ostalo mi stoji. - Svedski sto, poljski krevet, francuski kljuc i jugoslovenska inflacija. - "Jugo" parkiran na Slaviji - to je sve sto je ostalo od Jugoslavije. - Nekad smo Bili braca. sad nema psovke u kojoj jedni drugima Ne pominjemo sestru. - Nije tragicno sto smo u blatu do guse, vec sto smo iskaljali nove opanke. - Slepo smo ga sledili. Kad smo otvorili oci - sledili smo se. - Coveku su bile potrebne noge sve Dok nije izmisljen daljinski upravljac. - Cetrdeset godina morali smo da cutimo. to se zavrsilo - minutom cutanja. - Ako je predratna Jugoslavija bila trula, onda je ova - trula-la. - nije istina da mi radimo jedni protiv drugih: mi smo lenstine. - Jugoslavija ce uvek postojati. Narocito kao ideja. - Vise se Ne svadjamo: niko ni sa kim Ne govori. - Vidimo mi da je to prst sudbine. Videli bismo jos bolje da nam ga niste gurnuli u oko. - Bratoubilacki rat Ne dolazi u obzir. Nismo Vise braca. - Ziveo veliki vodja!Ziveo kako je hteo... - Dilema: da li da obijem banku ili da osnujem stranku?! - Vec godinama nisam video prosjaka. u modi je otimanje. - Proleteri svih zemalja - izvinite. vas Marks. - mi smo otvorena zemlja: nama su i lopovi na slobodi. - Ne, nije to grupni seks: to je nase kolektivno predsednistvo. - Jugoslovenu je lakse da sastavi vladu nego kraj s krajem. - Nekada su bila moderna zatvaranja po regionima i podrucjima. Sada se koriste i zatvori. - Cim nabavimo stake, izaci cemo na svetsku pozornicu. - Bio je zaduzen za cistke, ali je otpusten jer su mu pronasli visak od 150 ljudi. - Istina je obicno na sredini, gde je najdublja voda. - Svaki Narod ima vodju kakvog je zasluzio. sta li smo mi bogu zgresili? - Ko tebe hlebom, ti njega kruhom. - da li je osim narodnih heroja i cetnika jos neko ucestvovao u ratu? - Snezana sa sedam patuljaka. na drugom mestu je Jugoslavija sa sest. - U kapitalizmu radnika izrabljuju, a socijalizam mu omogucava da nabavi prosjacki stap po zelji. - Svi nas uzimaju za primer. niko nas Ne uzima ozbiljno. - Ne daju nam olimpijske igre. znaju da im Vise Ne bismo vratili. - On je umro, a njegove ideje zive... od socijalne pomoci. - Klasni neprijatelj nam je - prvoklasan. - u zemlji u kojoj nadvlada zivotinjski nagon bajke postaju basne. - Mnogo je zabrljao: Ne gine mu zatvor ili - neka ambasada. - Pre nego sto je primio stafetu, rekao je: "Znam za jadac!" - Na zapadu dobru decu vode u Diznilend, a nevaljalu u - socijalizam. - Pomeni me u molitvama, a mozes i u testamentu. - Pocecu da strajkujem cim nadjem posao. - Zanemeli smo od srece Kad su nam dali slobodu govora. - San svake partije je da bude majstorica. - Dajem casove iz policijskih casova. - Ni dzemper ne voli kad se para, a kamoli Jugoslavija. - Da nije Jugoslavije, Carli Caplin bi bio najsmesniji u XX veku. - Ne mrze bas Svi vlast. znam jednog ministra. - Pravi ljudi na prava mesta. Ali, gde naci tolike zatvore?! - Prvi maj se slavi dva dana: prvog dana slave oni koji imaju, a drugog oni koji nemaju posao. | |