Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 
Internet Drame
Post od: ja?, Napisan: 16 May 2008, 16:26
ja?
ja?

JA KRALJ

LAV: Dragi moji žitelji vi ste životinje,ali dobre životinje...a nemam ni bolje ni gore,tako da sam zadovoljan sa vama.Ipak, moramo danas kao i svake godine do sada da izglasamo mene za kralja ove naše džungle u kojoj već dugo živimo.Obzirom da sam lav i imam pravo lavlje poreklo ,ja sebe kao i do sada, biram za kralja džungle,a na vama je da to samo potvrdite.
CELA DUNGLA VIČE: Slažemo se,slažemo se!!!
LAVMUMLA KROZ NJUćKU ZAČUĐENO) I lija se slaže, za divnog mi čuda...(PREKIDA GA ZEC)
ZEC: Ja...ja ...ovaj...se ne slažem,JA hoću da budem kralj džungle!
LAVTIHO ZA SEBE) Znao sam...Uvek mi jedan pokvari kraljevstvovanje,zbog ovakvih mi dođe da se odreknem krune.(OBRAĆA SE ZECU) Kakav ćeš ti kralj da budeš, plašljivko jedan ,ajde reci koje su osnovne tekovine džungle i prašume,ajde deder reci?
ZEC: Znam, evo ovako...Džungla je u miru i spokojstvu jer su sve životinje divlje i domaće u džungli i nema svađe u džungli i ja bih kao kralj budući napravio red ko kad i gde ,ali u miru je najvažnije da budemo.
LAV: Pih pa to svi znaju.
ZEC: Znam još ja, u džungli su svi ravnopravni sem kralja, on može da ima svaku žensku.Zato bih ja voleo da budem kralj,da mogu svakoj ženskoj hajde mala ideš samnom da ti pokažem kako se gricka kupus.
LAV: E ne može ,zna se ko u našoj životinjskoj zajednici gricka.Ne može ovde da gricka ko kad i šta hoće.Dosta više,ukidam glasanje za kralja džungle,oduvek sam bio lav i kralj ću i da ostanem.
(ČUJE SE UUUUAAAA I RIKA LAVA)
Post od: ja?, Napisan: 16 May 2008, 16:28
ja?
ja?

PSIHO TERAPIJE

Otvoreni tajni dosijei

Otvoreni su tajni dosijei vladinih državnika i njihovih pomoćnika.U sledećem tekstu
možete pročitati ispovesti,tačnije zabeležene psihoanalize lekara koji su bili
zaduženi za lečenje političkih aktivista.

BORIS TADIĆ

Moj otac je bio ljut što sam se rodio sa 3,650 kg., u 9 meseci i 9 dana,samo
zato jer mu je moja majka obećala da ću biti veliki čim se rodim.
Svake sledeće godine je zahtevao da budem stariji.Kada sam napunio 11.svim
rođacima i prijateljima je govorio da imam 23. i da sam genije,jer sam mu jednom
prilikom prigovorio da se supa jede kašikom a ne nožem,što je on posle duže
konsultacije sa mojom nadasve tolerantnom majkom prihvatio uz kompromis,
supu je od tada jeo isključivo sa kineskim štapićima za jelo.

ČEDOMIR JOVANOVIĆ

Moj otac je tvrdio da je pronašao svemir, čak je znao i datum,ali kada god bih ga
pitao tata koji je to datum,on je smireno odgovarao: Ne sećam se bilo je jako davno.
Na moj treći rođendan upisao me je na kurs kineskog jezika, balet i osnove brodogradnje
i zahtevao rezultate na svom stolu do 11.30.Moja majka je oduvek želela da budem
Rudolf Valentino kako bih bio lepši od Milicinog sina koji je bio žensko.

NATAćA MIĆIĆ

Moja majka je tvrdila da sam jedinica iako sam imala dve starije sestre i mlađeg brata.
Razlog je u tome jer sam sa 5.godina kategorično tvrdila da sam vanzemaljac.

Odmalena sam bila bolešljiva stoga mi je majka našla lek za koji je tvrdila da je pouzdano siguran.
Na njenu preporuku radila sam 24. časa dnevno tako da nisam imala vremena za bolest.
Na moje punoletstvo dobila sam poklon.To je bila roda za koju su moji roditelji tvrdili
da donosi decu,tako da su mene obezbedili za buduća pokolenja.

MIROLJUB LABUS

Moj otac je voleo trke formule 1 i na moj prvi rođendan prodao je kuću,auto i uzeo svu
ušteđevinu da bi otišao u Moncu i potplatio Ajrtona Senu kako bi me ovaj provozao u formuli jedan.
Sena je to naravno odbio jer nije razumeo jezik mog oca.To je uticalo na mene jer se moj
otac naljutio i nije razgovarao samnom do juče.
Moja majka je na sve to gledala sa strane i tajno gradila podmornicu u garaži.
Problem je nastao kada je podmornicu napravila i pokazala ocu, na šta je ovaj prokomentarisao
: Dobro ženo odakle nam tolika voda za podmornicu i ko će to čudo da vozi?

MLAĐAN DINKIĆ

Moj otac je tvrdio da poznaje Ramzesa II i da ima moć nemuštog jezika.Jednom prilikom
me je odveo u zoološki vrt i rekao da uđem u kavez sa leopardima i pozovem ih da dođu
u nedelju na ručak.Još je govorio da pošteni ljudi idu unazad kako bi mogli da imaju
pregled situacije.
Moja majka je tvrdila da zna apsolutno sve,tako je otvorila agenciju koja ima sve
odgovore.Isto je tvrdila da je Džon F. Kenedi izvršio samoubistvo.

BOIDAR ĐELIĆ

Moja majka je tvrdila da mi je tetka,a da su ujaci i ujne ustvari latinski nazivi za prve komšije.Uvek mi je pred spavanje stavljala na glavu veliki teret kao što su cigla i zidarski blok jer je govorila da ću ako nastavim sa dosadašnjim realnim progresom rasta biti previše visok i nerentabilan,jer visoki ljudi troše više tkanine za odevanje kao i hrane,vazduha i ostalog.Otac me je učio kako ću vremenom shvatiti da su dva i dva ustvari pet samo se svetski matematički normativi nisu još usaglasili.Još kao mali sam tvrdio ako čovek dovoljno dugo priča može da ne jede i ne pije čitavih nedelju dana.Takođe sam i dokazivao da obična mačka može da bude veličine geparda ako dovoljno dugo skače uvis.
Post od: ja?, Napisan: 23 May 2008, 21:54
ja?
ja?

BAJKA O UTOKAPI

UTOKAPApomalo odrpana,ali vesela skakuće i otkida latice nepoznatog cveta):Glasaću...neću glasati...glasaću...neću glasati...
JAZAVACodlučno):Ej mala vidim imaš stilistu.
UTOKAPAoprezno) Da,a koji si pa ti?
JAZAVACozvolite da se predstavaim.Moje ime je uta Zvezda,a za prijatelje
kratko LAOVSKI.
UTOKAPA:Koji je vaš resor,vidim da nešto nosite uz sebe,neke kape rekla bih.
JAZAVACćuti i vadi nešto zadivljen utokapinom pronicljivošću) Evo vidite imam crvene i žute zvezde,iste su, samo je boja...
UTOKAPA(prekida ga): A ne crvene nikako,ove žute su novije ,znate volim žuto makar i ofarbano,znate ide mi uz narav,pardon,odelo.Da li su zvezde lepljive ili moram da prišijem?
JAZAVAC:Ne sekiraj se lutko sad ću da ti prišijem bićeš moja za tili čas,samo nemoj da glasaš za Vuka on je nasrtljiviji od mene,ne voli baku i u šumi ga bije loš glas.
UTOKAPA(priglupa i kolebljiva,sapliće se o žbun i pada na leđa):Oh izgleda da sam pala i isprljala kapu,ljutiće se baka,osim ako mi ne daš više žutih zvezda pa da ih polepim svuda po haljini...
JAZAVAC(pomalo zadihan):Ma dajem sve na odloženo ili kredit na 10godina sa grejs periodom od dve godine,daj samo malo da ti proverim tkaninu kakvog je kvaliteta.A za baku ne brini ona je već dala zeleno svetlo,imam odrešene šape samo da Vuku stanemo na put. To reče,obrlati utokapu,pokupi joj i ono malo prnja što joj ostade i krenu put Bake.Ali kao i u svakoj bajci negde na pola puta do bake i podele plena upade u zamku za vukove...
Post od: ja?, Napisan: 1 June 2008, 20:46
ja?
ja?

VESTI IZ KULTURE

Kulturni događaj koji je obeležio proteklu sedmicu je poseta Vilhelma Dž. Buša najmlađeg sina sada već pokojnog Džordža W. Buša,našoj zemlji,povodom uručenja medalje za ostvarene rezultate na polju slikarstva i autorskih prava u kulturi izražavanja.Nagradu je uručio režiser Srđan Dragojević koji je nedavno postao i njegov lični pratioc na krstarenjima po Indijskom okeanu,i koji će kako nezvanično saznajemo uskoro postati i njegov venčani kum.Nagrada osim medalje je i novčani dodatak u iznosu od dva miliona evroazijskih dinara.Donator tačnije darodavac je Seljačka nezavisna stranka.Opširniji prilog možete pratiti večeras na 28. kanalu državne televizije.