MyZoki forumi
Kako se trenutno osecate??? | |||||
| ||
![]() Roda5 ![]() | Ja sam nesto srecan,a ujedno i nesrecan,nemam pojma zasto | |
| ||
![]() nesso ![]() | Roda5 je rekao/la: Ja sam nesto srecan,a ujedno i nesrecan,nemam pojma zasto
E kad burgija odvali...hehehehe | |
| ||
![]() Roda5 ![]() | ... i ziv ostane heheheh | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | pfffffffffffffff.. | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | katastrofa | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | bonito... ![]() | |
| ||
![]() dangubica ![]() | hahahahahahha oshajdarile me emocije ove noci ,ocu da puknem hahhahhahhahhah | |
| ||
![]() difovac ![]() | Trenutno me ledja rasturaju,izgleda da me udarila promaja!![]() | |
| ||
![]() Sanjicak ![]() | Umorno, ali ipak ok! | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Vrlo veselo danas ,nemoj neko slucajno da pokusa da mi pokvari raspolozenje ![]() | |
| ||
![]() Roda5 ![]() | Ja se osecam odlicno,nisam imao zadnja 3 casa,ma prefekcija | |
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Ludooooooooo kao i uvek...tuc tuc tuc :yoji: | |
| ||
![]() _maca ![]() | haahaahaahaaaaaaahaaa | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Pa ko se to nama pojavio Mac mac mac mac mac mac | |
| ||
![]() _maca ![]() | ehheeeeh pronadjoh i ja vrata svecanoo e jossss da nekako turim neku slicicu i spremnaaaa sam hahaahaahaaaaaaa kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssSSSSSSSSSSSssssssssssssssssss | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() difovac ![]() | Sexy :winktong: | |
| ||
![]() _JeDiNa_ ![]() | e osjecam se odlicno,kafica se pije![]() | |
| ||
![]() nesso ![]() | Od jucerasnjeg razgovora na msn i sms poruka sa MaZom...SUPER ![]() | |
| ||
![]() Roda5 ![]() | Osecam se super jer se zavrsila skola Sad blejim kuci,idem na trening,idem napolje i tako,znaci ZEZANJE i naravno slusanje muzike :yoji:znaci samo tuc tuc tuc tuc | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | umorno...:mouth: | |