MyZoki forumi
Istorija vaseg nick-a!!! | |||||
| ||
![]() Roda5 ![]() | Kako je nastao vas nick??? Moj je nastao tako sto se prezivam Rodic,pa odatle Roda5,a 5 je nesto kao srecan broj | |
| ||
![]() Eliminator ![]() | Moj nick je iz nekog filma ili igrice nesecam se tacno | |
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Ko danas tvrdi da je normalan...tek je taj za posmatranje i proucavanje![]() | |
| ||
![]() nesso ![]() | Nesso od Nesho (tako me zovu od malih nogu),a ova dva "s" su jer sam kao klinac uvek u igrama zele da budem ss-ovac . | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | moj nick je chista uzrechica.. pa prebrojte samo koliko me puta dnevno spomenete vi ili neko u vashoj okolini.. hehehhee.. | |
| ||
![]() nesso ![]() | katastrofa je rekao/la: moj nick je chista uzrechica.. pa prebrojte samo koliko me puta dnevno spomenete vi ili neko u vashoj okolini.. hehehhee..
Nedo Bog te pominjemo (kao uzrecicu),meni i mojoj okolini cvetaju ruze. | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Ja mislim da moj nick potice iz ciste realnosti hahahahahhahha sedim i dangubim,kradem bogu dane...zali boze zivota uopste...ZIVELI | |
| ||
![]() Roda5 ![]() | Dobra ti istoruija nicka nesso,a ti kato,ja tu tvoju uzrecicu retko koristim![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | Moj prvobitni nick je bio ludak,jer su me tako zvali u skoli...ali kad sam dosao na ovaj sajt promenio sam u sadasnji,ali ne znam razlog!Eto toliko... ![]() | |
| ||
![]() _JeDiNa_ ![]() | moj nick je nastao po znacenju mog imena jedna jedina![]() | |
| ||
![]() kizo-001 ![]() | nadimak nosim od 11 god KIZO -inace je na satrovackom ZO-KI. a ovo 001 je samo da bi se razlikovao od drugih kiza jer ih ima na stotine | |
| ||
![]() Mangup ![]() | Istorija moga nicka pocinje jos sa delekog Mirca-Serbiancafe gde sam nekad bio aktivan kao sada ovde na Zoki ali tada sam bio mladji i puno sam se mangupirao jer su me cure jurile na sve strane i na netu i uzivo ,tako je nastao moj nick | |
| ||
![]() Mali-Mrav ![]() | Nastao iz njedara !!! | |
| ||
![]() Giovanni ![]() | Moj nick... to mi je umetnicko ime, Giovanni Leone... nista ne znaci ![]() | |
| ||
![]() Soundwave ![]() | Moj je nastao jednog leta,inspiracija mi je dosla sa flase koka kole,jer je tad bilo neko putovanje oko sveta i uglavnom je pisalo soundwave around the world, i ja uzmem to soundwave,super je,zvucni talas ![]() ![]() ![]() | |
| ||
![]() luda_mama ![]() | Cesto uradim nesto da obradujem svoje klinke.One kada se obraduju ne umeju da kazu: "mama volimo te...mama hvala..." ili kao sva normalna deca "mama ti si divna..." .Jednostavno me izljube i kazu: "mama, ti si ludaaa"! Cudno, ali to je njihov nacin da izraze svoju ljubav. Mozda ne zvuci lepo, ali....definitivno mnogo prija. Sa druge strane imam teoriju o ludosti, ali da ne tupim...kada si lud, niko ne zna sta moze da ocekuje od tebe. A jos bolje je sto mozes da uradis bilo sta....imas pokrice - lud si !!! | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | copy/paste je rekao/la: Neke osobe su moje tekstove kopirali pa pastirali i eto taj nik copy/paste...mislim da je originalan..inace za drugare sam KULE :winkmouth: ko li je to radio.. :embaressed_smile: | |
| ||
![]() zbunjena ![]() | ne snalazim se bas najbolje oko kompa i uvek me po nesto zbuni....zbunjena... :winktong: | |
| ||
![]() dona ![]() | Ma kod mojeg nicka nije u pitanju istorija...vec hemija... ![]() | |
| ||
![]() Sjomann ![]() | (Nor) Sjomann = Mornar :book: ![]() | |