MyZoki forumi
Sta biste radili da ste musko na jedan dan??? | |||||
| ||
![]() Soundwave ![]() | Zenske,sta biste radile??? | |
| ||
![]() damijana ![]() | ja mislim, da bi prvo isprobala svoj novi organ oduvek me je zanimalo kakve osječaje imaš kad sexas sa njim...... | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahahaha.... pa bila bi najveca baraba na svetu | |
| ||
| ||
![]() _maca ![]() | paaaaaaaaaaa prvo bi ebala femmmm da mi ne dira moju ljubaf SySka _kiiiiiiiiiiissssssssssssss______________________________________________ Love me or hate me ! It's up to you.... | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() ja-majstor_ns ![]() | ih samo misli te na .... tztztzttztztztz a sta je sa lopatom .... chekicem i ostalim muskim stvarima :hammer: ... i posle kazu samo mi mislimo na ...... :bussi: | |
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | e ceo dan bih vala presedela u kladionici.....da vidim šta je tu tako zanimljivo....i naravno slušala muške razgovore ..... | |
| ||
![]() dangubica ![]() | Zaljubila bi se da vidim kako to oni razmisljaju..posto mi neke stvari svarno ne idu u glavu..nema nikakve logike a cesto se desavaju ![]() | |
| ||
![]() maji_maji ![]() | Pa pa pa ... hm ima dosta toga sta bih ja uradila da sam musko:winkmouth: . Pa da pocnem od pocetka, hmm voljela bih da cujem i da sam u tim muskim pricama kada pricaju i komentarisu zene, interesuje me kakvo im je zadovoljstvo da vidim kada su sa nekim jednom i sta poslije misle o toj osobi, ali opet mislim da mi je da sam musica koja hoda pored njiih i sve cuje i vidi ali oni ne znaju da sam ja tu to bi mi vise odgovaralo nego da sam musko ![]() | |
| ||
![]() dona ![]() | Tetovirao / la bi se ... unk: | |
| ||
![]() alkos_veve ![]() | Gledala bih fudbal,pila pivo i bolelo bi me dupe za sve... | |
| ||
![]() choodomoodo ![]() | Kao i sad, bas nista ne bih radio :)) | |
| ||
![]() mackica1 ![]() | e pusta zelja to sam zelela jos od malena al djaba sta bi radila jaooooooooooooo de bi mi bio kraj svasta bi radila !!!! | |
| ||
![]() `ladovina ![]() | Radila bih isto sto radim i inace... osim sto bih imala malo drugaciji spoljasnji izgled pa bi nastale male premetacine u pozama, hehe | |
| ||
![]() plavkica ![]() | pila bih pivo iz flashe i pishkila stojeci | |