MyZoki forumi
Sport kojim se bavite? | |||||
| ||
![]() Soundwave ![]() | Kojim se sportom bavite i zasto??? | |
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Dzudo...da ne filozofiram mnogo,da ne pocinjem pricu iz davnina. Samo da se zna da je dzudo jedna od najstarijih i najintaligentnijih borilackih vestina iz koje su nastali novokomponovani borilacki sportovi. A zasto jedan od najitaligentnijih vestina??? Kratko objasnjenje bez mnogo filozofiranja: Dzudo je sport u kom protivnikovu snagu,ma koliko on bio jak,koristis protiv njega. | |
| ||
![]() kizo-001 ![]() | kizo je nekad igrao rukomet. a trenirao aikido .sad vise ne samo samostalno kad ima vremena. ludak-bg dobar izbor )))))) | |
| ||
![]() Soundwave ![]() | Vidim ovde ima mnogo borilackih vestina,ja treniram kik-box,i zaista uzivam u tome,lep je sport,plemenit sport,u kom treba raditi i mozgom.Kad bi nas sve spojili da se pobijemo,ko zna sta bi bilo | |
| ||
![]() Aleksander ![]() | Pa ajde da se i ja prijavim sa mojom borilackom vestinom JUJITSU | |
Malum est mulier, sed necessarium malum http://medicasite.blogspot.com/ | ||
| ||
![]() kizo-001 ![]() | hahaah dobar predlog al ja nebi ucestvovao .davno bilo treninga a i mladji ste brzi nebi imao sansi | |
| ||
![]() Soundwave ![]() | Kizo druze ti si stara skola,izvukao bi se nekako ![]() | |
| ||
![]() Sjomann ![]() | Plivanje,vaterpolo,veslanje - ranije. Vise ne treniram. Rekreativac sam u veslanju,skijanju na vodi,sve u iscekivanju povoljnog vetra da - zajedrim. ![]() Takodje,provozam i skuter na vodi,ali JEDRO JE ZAKON! | |
| ||
![]() Elence* ![]() | Treniram odbojku neke 4 god. :) | |