MyZoki forumi
IQ test | |||||
| ||
![]() ppppppppp ![]() | Evo da proverimo koliko je ko inteligentan! :tong: http://www.iqtest.dk/main.swf Upiši te svoj rezultat! Nemoj da se stidite! dgvd Evo ja za početak 116! | |
Ima nade za livade, dok im šuma pravi hlad...! | ||
| ||
![]() femme ![]() | ccc 112 a taman sam mislela da sam nasledila einsteinove geni ![]() | |
| ||
| ||
![]() katastrofa ![]() | pih.. ja samo 103.. ![]() se racuna to sto je kasno i mnoooogo mi se spava? ![]() | |
| ||
![]() LudaDoBola ![]() | Pihhhh, razocara se samo 108, grrrrrrr | |
| ||
![]() Aleksander ![]() | Eto i mene sa svojih 139 ! Samo neznam sta da radim sa jos 12 minuta viska | |
Malum est mulier, sed necessarium malum http://medicasite.blogspot.com/ | ||
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Pfff ja 118 s tim sto sam dva zadatka pri kraju lupila,pa sta bude...
Zlatna sredina
A mislim da je svima ostalo 10-15 minuta viska. | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() damijana ![]() | evo da i ja upišem moj broj ja sam blondinka sa IQ 112! Al nešto mi nije sasvim jasno! Zašto trebaš toliko vremena? Meni je ostalo oko 26 minuta. Možda sam prebrza u odgovorima :winksmile: I još nešto je jeko zanimljivo u ovem testu! Ako ne odgovoriš ni na jednu pitanje dobiješ IQ 79 :omg_smile: hmmmmmmmmmmm | |
| ||
![]() kizo-001 ![]() | koje sam ja srece pokvari se skala bas na 103 cccc | |
| ||
![]() eXe ![]() | to je onaj isti sa starog foruma, tako da me mrzi da ga opet resavam.....ako imas neki novi....daj, daj, daj, daj, daj..... | |
| ||
![]() Giovanni ![]() | mene nrzi da resavam.... ja sam se vec dokazao Evo i dokaz u prilogu [ATTACH]170[/ATTACH] | |
| ||
![]() Jeca_Lepotica ![]() | 121 xaxaxaxaxaxaxaxaxa
moze i bolje ali ipak bolesna sam tako da mi ne radi mozak bas najbolje
tako da necemo pridavati velikog znacaja | |
| ||
![]() dangubica ![]() | 108 mislim da mi je dovoljno ![]() | |
| ||
![]() difovac ![]() | 126 mrtav umoran u 3:46 hehe ![]() | |
| ||
![]() spawnangel ![]() | evo i moj rezultat: 130. ako ima jos kakvi novi test bilo bi dobro da se stavi tu na forum ![]() | |
| ||
![]() maji_maji ![]() | ja zadovoljna sa mojih 110 a racuna li se ovo vrijeme koje je ostalo ![]() | |
| ||
![]() nedodirljiva ![]() | 126-7 od crtica vise i ne vidim ...i 18 min viska...verovatno da sam mozgala bio bi manji | |
| ||
![]() srna55 ![]() | Moj rezultat je 130, i ostalo mi je 30 minuta vremena... Pozdrav svima! | |
| ||
![]() Dakson ![]() | 106
dovoljno je ? | |