MyZoki forumi
šta ste bili u prošlom životu | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | http://www.astromag.biz/index_astro11.htm | |
| ||
![]() dona ![]() | Jaooooooo ((( Pa ja sam umrla mlada.....sa 26 godina A ono dalje ...necu ni da se sjecam ))U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Iraku, u razdoblju od 1608. do 1634. godine. Kao dijete bili ste zarobljeni i oteti od strane jednog vrlo grubog bogataša. Morali ste mnogo i teško raditi, takoreći bez sna i odmora, a uz to ste bili i ponižavani. Vaš je život umnogome zavisio od raspoloženja, dobre volje i eventualnih hirova svog gospodara. Nikada se niste udali, pa niste upoznali radost materinstva i plač vlastitog djeteta. Dakle, u svom kratkom životu vi niste uspjeli zasnovati vlastiti dom i obitelj. U trenutku tuge, ogorčenja i velikog emocionalnog rastrojstva okončali ste vlastiti život - samoubojstvom, tako što ste se otrovali. U sadašnjoj egzistenciji ne smijete sudjelovati u financijskim špekulacijama i hazardnim igrama. Nemojte se upuštati u svadje, sukobe i sporove sa drugim ljudima. Ne biste smjeli pretjerano konzumirati alkohol. To je, dakle, manje više sve što ne smijete, a sada slijedi to što trebate: dužni ste dostići maksimum u svemu što ćete poduzimati, te zauzeti odgovarajući visok položaj unutar djelatnosti koju ćete obavljati. | |
| ||
![]() zbunjena ![]() | ja sam bila guslar od 611-670 u Ukrajini..hehehe...i nikada se nisam zaljubila![]() | |
| ||
![]() _maca ![]() | U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u ćpanjolskoj, u razdoblju od 1407. do 1460. godine. Tada ste bila pjevačica, koja je odlično svirala na jednom žičanom instrumentu. Bogataši su vas rado pozivali u svoj dom, u cilju da ih zabavite ili, pak, da samo sudjelujete u različitim proslavama i zabavama. Cijeli ste život zadržali lijep i mladolik izgled - sve do jedne burne, olujne noći u kojoj ste umrli nakon primitka sredstava za smirenje. Rodili ste samo jedno dijete, unatoč toga što ste imali nekoliko muškaraca, koji su vas svi od reda voljeli, a i vi - većinu njih. Osim što ste svirali i pjevali - bavili ste se i proricanjem budućnosti mnogim poznatim i slavnim ljudima svoga doba, što vas je učinilo vrlo popularnom. Treba naglasiti da ste nerijetko putovali, te da ste bili zadovoljni svojim načinom života. Cilj vaše sadašnje egzistencije je pronaći, ostvariti i sačuvati ___________________________________________________ Ebiga sad znate sto uvek pevam i ne kukajte vise.... ![]() | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() jeja ![]() | PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:U prošlom životu rodjeni ste i prebivali u raznim zemljama u Južnoj Americi, u razdoblju od 1424. do 1500. godine. Bili ste indijanac, kojemu se posrećilo da poživi relativno dugo. Imali ste dvije žene i sedmero djece, koji su zarana postali ratnici, a dvojica od njih - kasnije poglavice. Mnogo ste putovali, osobito Amazonom, gdje ste se jednom zgodom susreli sa nečim vrlo neobičnim. Preostali dio života govorili ste nerazumljive stvari, pa vas nitko nije razumio, ali vam se nije niti podsmjehivao. Naime, često ste govorili o ribi - čovjeku, čudovištu koje nitko osim vas nikada nije vidio. Pred kraj života počeli ste sumnjati u to što ste vidjeli, no, uspomena na ribu - čovjeka može se pojaviti kod vas i u ovom životu u vidu maštanja ili snova. U sadašnjoj egzistenciji ne biste smjeli biti suviše zabrinuti u trenucima kada će vam nedostajati financijska ili neka materijalna sredstva, ili, ako vas zahvati neki nemir. Nastojte raditi što manje pogrešaka, jer bi se neke od njih mogle pokazati vrlo štetnim i nepopravljivim. Shvatite da na kugli zemaljskoj ne postoje vječne stvari, te da vi živite isključivo u sadašnjosti. Pronadjite svoje mjesto u životu koje neće zavisiti od vaše profesije, a niti od obiteljskog života. | |
| ||
![]() maji_maji ![]() | U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Indiji, u razdoblju od 1611. do 1641. godine. Rodjeni ste u jednoj siromašnoj indijskoj obitelji, pa ste vrlo rano započeli mukotrpno raditi, kao čistač cesta. Ništa osobito vam se nije dogadjalo u životu, pa se niste ni školovali, a niti oženili. Na žalost, prilikom obavljanja redovitog posla ubio vas je jedan Englez, pogrešno vas zamijenivši za lopova. Možda ste nježna i osjetljiva osoba, pa ćete usprkos toga u sadašnjoj egzistenciji morati raditi negdje u proizvodnji ili, pak, u armiji gdje možete stradati. Vjerojatno ćete stupiti u brak i postati roditeljem, iako možda nećete gajiti neku posebnu želju za snažnom obitelji. Moguće je da negdje na prsima imate nekakav madež, koji je izravna posljedica nemilog dogadjaja iz vaše prošle inkarnacije. | |
| ||
![]() ...LudaZaToboM... ![]() | u proslim zivotu bila sam Balerina | |
| ||
![]() xhana.de ![]() | u proslem zivotu bila sam riba hihih | |