MyZoki forumi
Da li ste normalni? | |||||
| ||
![]() 10sanja20 ![]() | probajte, mozda se iznenadite! Prođite kroz ovaj test. Samo sledite uputstva koliko brzo možete, ali nemojte pročitati sledeći zadatak dok ne rešite prethodni. Nije potrebno zapisivati rešenja, koristite se samo svojom glavom. Rezultat je neverovatan (uglavnom)... Koliko je: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Znam, znam... Računanje je teško, ali ovo je super!! Još samo par... 123+5 SAD BRZO!! ZAMISLI ALAT I BOJU!!! Nastavi dalje do kraja... Još malo... Još samo malo... trebalo bi da si pomislio na "crveni čekić" ??! Ukoliko to nije slučaj, ti si između 2% ljudi koji imaju "različit" ako ne i "nenormalan" mozak. 98% ljudi bi pomislilo na "crveni čekić" nakon ovog testa. ja jesam | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | auuuuuuu.. pa ja nisam normalna..:e055: ko da to vec nismo znali.. ![]() hahahhahahahhahahahaa.. | |
| ||
![]() Mary Jane ![]() | Ja i bez testa znam da spadam u onih 2% ![]() | |
" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj " | ||
| ||
![]() Giovanni ![]() | Ne znam u čemu je caka, ali ja sam pomislio "čekić - crvena" :confused: Znači ipak sam normalan ![]() | |
| ||
![]() femme ![]() | hahahaha a sta znaci kad pomislis na zuti srafciger :e055: | |
| ||
| ||
![]() Eliminator ![]() | Pa normalno je da sam normalan ![]() | |
| ||
![]() Ludak_Bg ![]() | Ало бре па ја јесам помислио на ЦРВЕНИ али БУДАК:winkmouth: Значи оправдао сам свој ник Ма ко рано полуди,цео живот му у весељу прође:yoji: | |
| ||
![]() difovac ![]() | HEHEHE zeleni ashov :0) | |
| ||
![]() _maca ![]() | maaaaaaaa kakav crveni cekic....cccc ![]() | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() maji_maji ![]() | Ja pomislih cekic - zeleni! Sta to znaci da sam polunormalna?? heheheh | |