Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 1-20 od ukupno 107 • Strana: 1  2  3  4  5  6 
ceki444
Post od: Admin, Napisan: 4 September 2008, 07:17
Admin
Admin

Ceki... borila si se kao lav da prezivis tu nedacu od bolesti... na zalost i najhrabriji umiru {#emotions_dlg.sad} Neka ti je vecan pokoj dusi. Andjeli s tobom. Amin!

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: mo, Napisan: 4 September 2008, 07:20
mo
mo

Pocivaj u miru {#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}

Post od: *zvrk*, Napisan: 4 September 2008, 07:22
*zvrk*
*zvrk*

Potresno,ostavlja bez teksta.Neka joj je laka zemlja.Amin

Post od: safari, Napisan: 4 September 2008, 07:22
safari
safari

{#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} {#emotions_dlg.sad} Bilo sto reci je suvisno... Neka ti je Ceki vecan pokoj dusi.

Post od: vertu, Napisan: 4 September 2008, 07:26
vertu
vertu

Neka ti je laka zemlja {#emotions_dlg.sad} Amin.

Post od: soulless, Napisan: 4 September 2008, 07:26
soulless
soulless

Zaista mi je tesko da poverujem da te je opaka bolest ipak odnela. Pamticu te kao pravog druga i predivnu osobu. Pokoj ti dusi...

Press any key to continue, or any other key to quit

Post od: zoe_nis, Napisan: 4 September 2008, 07:29
zoe_nis
zoe_nis

Nisam poznavala Ceki , ali vidim svi su je voleli i postovali , znaci bila je pravi drug. Sta reci osim da je zalosno , ugasio se jos jedan zivot !Neka joj je laka crna zemlja .

Post od: Euro-Blok, Napisan: 4 September 2008, 07:31
Euro-Blok
Euro-Blok

Neka ti je laka zemlja.... Svima koji su je poznavali neka kao bar mala utjeha bude to što se na kraju riješila muka i patnje...na alost, na najgori mogući način.... {#emotions_dlg.sad}

Post od: Natasha, Napisan: 4 September 2008, 07:34
Natasha
Natasha

Pocivaj u miru {#emotions_dlg.sad}

Post od: EnIcaaa, Napisan: 4 September 2008, 07:39
EnIcaaa
EnIcaaa

Po ko zna koji put pocinjem  i brisem post, rijeci  se "zaglavise" u grlu, u ovom trenutku se osjecam kao neka nepismena  koja   jednu recenicu ne moze da sastavi- tuga je jaca od svega. Prerano si otisla i napustila ovaj svijet, neka te andjeli cuvaju i pocivaj u miru.{#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}{#emotions_dlg.sad}

Post od: brcanka, Napisan: 4 September 2008, 07:51
brcanka
brcanka

Nisam je poznavala...ali vidim bila je drug mnogima i dobra osoba.Tesko  je naci  rijeci za ovo,zalosno da si otsila od nas:Neka ti bude laka zemlja i pocivaj u miru{#emotions_dlg.sad}

Post od: zelenooka_crnka_ch, Napisan: 4 September 2008, 08:06
zelenooka_crnka_ch
zelenooka_crnka_ch

poznavala sam te  ceki bila si veliki borac niej to lako boritise protiv take bolesti ali ti jesi i ja nemam reci jer je ta boles teska a ti si ju na kraju pobedila pocivaj u miru i laka ti bila zemlja andjel isa tobom  amen

Post od: R@CKY, Napisan: 4 September 2008, 08:07
R@CKY
R@CKY

neka ti je laka zemlja {#emotions_dlg.sad}

Post od: jole, Napisan: 4 September 2008, 08:09
jole
jole

Pocivaj u miru{#emotions_dlg.sad}

Post od: adnel, Napisan: 4 September 2008, 08:12
adnel
adnel

Nek ti je laka crna zemlja....pocivaj u miru....i nikad te necemo zaboraviti......:(:(:(:(

Post od: _strumfeta_, Napisan: 4 September 2008, 08:17
_strumfeta_
_strumfeta_

Draga moja Ceki,udjoh na zoki vidim tuzan je pretuzan...sve sam pomislila ali da tebe vise nema NIKADA:( U soku sam zbog tog saznanja jer sam verovala u tvoju energiju i hrabrost mislila sam da ces i ovu bitku dobiti:( Strasno sam potresena saznanjem da te opaka bolest pobedila:(Bez tebe zoki vise nece biti isti,bar meni nece....ni potpun...Nemam snage a moram da ti kazem poslednje zbogom zivot je po nekada jako surov a molila sam se za tebe uvek, to znaju nasi zajednicki prijatelji:(    UVEK CU TE SE RADO SECATI ,I PAMTITI KAO PREDIVNOG COVEKA!  Neka te andjeli cuvaju draga Ceki...

Post od: Meta, Napisan: 4 September 2008, 08:21
Meta
Meta

Necu tu staviti svecu. Samo cvet. Onaj koji ti je bio drag. Mila pocivaj u miru bez boli. Voleli smo te, ti nas.... i ruze. Sad na te kapaju suze. Zbogom Cekii444, bila si deo nas. Poslednji  pozdrav {#emotions_dlg.em4300}

Kazu da moze net preneti sve. Ako nekome smetaju godine za drustvo, lepu rec ili igru - bezi dalje !!!! {#emotions_dlg.10900}

Post od: memoar, Napisan: 4 September 2008, 08:23
memoar
memoar

Draga moja Ceki .... pridruzila si se  Andjelima ....  bila  i  jesi  jedna od njih !

Post od: Chichi, Napisan: 4 September 2008, 08:25
Chichi
Chichi

Tesko je kad zivo bice ode sa ovog naseg svijeta :(,mada mislim da je tom bicu lakse jer se rijesio svoje teske boli a mi koji ostajemo patimo.Laka ti crna zemlja ceki :(,mislim da su ti nikovi sa zokija uspjeli bar malo/psihicki/ublaziti tvoju bol.

Post od: Tea_bg, Napisan: 4 September 2008, 08:31
Tea_bg
Tea_bg

Ostaces u nasem srcu zauvek :(  Neka te andeli prate

Prikaz 1-20 od ukupno 107 • Strana: 1  2  3  4  5  6