MyZoki forumi
ceki444 | |||||
| ||
![]() Rose purple*Rihanna ![]() | Neki ljudi čine svijet posebnim tako što ive u njemu i ostavljaju vječni trag nakon odlaska s njega... Ti si bila jedna od tih, koja je vedrila dan mnogima i bila uzor! Dobri ljudi nikada ne umiru dok god zive oni u čijim si srcima ostala ti!!!!! Lahka ti zemlja Boija i neka te prate anđeli! A tvojim roditeljima i najmilijima iskreno saučešće! | |
| ||
![]() lumiere du solei ![]() | trebalo mi nekoliko dana da upisem koju rijec ovde... ja bi se tebi obratila na makedonski, jer tako si uvjek htela...prerano otide...go sakase zivotot i sakase da zivees,bese pozitivna licnost bez obzir na bolesta so koja se borese...stalno mi velese,, cekaj me lumi docicu ja u mkd,,....sad ja kazem tebi,cekaj me ti tamo jer ja cu sigurno doc...baknez mila ...neka ti e leka zemja | |
| ||
![]() xhana.de ![]() |
| |
| ||
![]() ShadowForce ![]() | Nisam je poznavao, ali kao što vidim bila je dio našeg Zoki društva... Počivaj u miru! | |
| ||
![]() abca ![]() |
Ali ko kae
da mene neće biti toga jutra? Ja ću se igrati u svim igrama onih što ive. Imaću nova imena I druge ruke da ljubavlju me veu, jer ja u svim vremenima postojim i večito ću se ka suncu kretati. ************
I najdalja budućnost I nema praznih svetova. To, čega nismo svesni,
Tako kazu pesnici, ti znas da li je istina; pokoj ti dusi, primer si kako se zivot voli... | |
| ||
![]() koco ![]() | Evo proslo je toliko dana,a sve mislim da se ne pojavi tvoji nik u lobi.Svetlana,svetila si hrabroscu,volju za zivotom,ljubavlju prema zivotu.Trebala si doci na oporavak na planini,a koga da cekam sada.....Uvek cu se secati tvojeg pevanja,tvoje iskrenosti,tvoje zelje za zivotom.Pocivaj u miru draga Svetlana | |
| ||
![]() Nocni_Setac ![]() | Neke uspomene na lijepe trenutke provedene sa dragom osobom nikad ne blijede | |