Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 1-20 od ukupno 159 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8 
POTKRADANJE ZOKIJA
Post od: Admin, Napisan: 4 November 2008, 05:38
Admin
Admin

Juce je sasvim slucajno ustanovljeno da postoji "rupica" kod prebacivanja kredita, koju su njih nekolicina obilato koristili kako za svoje tako i za tudje potrebe. Ukupno su ukrali 423 evra, koje su ili drzali kod sebe, "sakrivali" medju zoalre i pod drugim nickovima, kao i delili "sakom i kapom" drugim igracima, sve ukupno 4226 kredita. Njihovi nickovi su sledeci:

PRINCE, picolina, InLove, Romeo* 1987
milemontoja (alias BOC) 611
ekonomistkinja, _Andrija, Uspavana lepotica, Fancy cat, *cicamaca* 293
JelenaKV 270
mackica2525, svezzana maca 29
tri praseta 18
Diavolo 4

Tu gde pise vise nickova u istom redu, to znaci da je jedna te ista osoba pod raznim nickovima sa kojima su kradeni krediti. U desnoj koloni je broj ukradenih kredita. Ukupno 4226 kredita, iliti 423 evra.

Krediti su svima oduzeti, zolari oduzeti, vecini kome su slali je oduzeto, a ako ima neko ko je primao od njih protekli mesec, moli se da vrati na nick Admin, jer u svakom slucaju cu iscackati sve kojima su ti ukradeni krediti slati.

Nickove necu kaznjavati drugacije osim ovim stubom srama. Nije mi jasno kako ih nije sramota, kako mogu tako nisko da se spuste... nisu oni samo mene opljackali (tj pokusali) vec su i vaws druge koji uredno placate nipodastili, vi ste ovce jer placate, oni su pametni pa ne moraju. Nikad zlo nije bilo neotkriveno i nekaznjeno.

Ne vredi vise trositi vreme i reci na njih.... sami prosudite sta i kako treba dalje...

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: kalamitidzejn, Napisan: 4 November 2008, 05:46
kalamitidzejn
kalamitidzejn

Ja sam ovo sve ukrala, nego mene shtite :))

Shto je ovo stvarno?

Post od: TozaVampir, Napisan: 4 November 2008, 05:50
TozaVampir
TozaVampir

udri Admine..i to u glavu pravo

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 4 November 2008, 05:53
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

/me uzasno sam razocarana u neke osobe odavde:( STRASNO!!!!

Post od: PepeLePew, Napisan: 4 November 2008, 06:03
PepeLePew
PepeLePew

A cek...jel ova "kradja" namerna ili nisu ni oni znali (kao)?

Mada ti bolje znas Admine, cisto me zanima onako.

Post od: Mary Jane, Napisan: 4 November 2008, 06:11
Mary Jane
Mary Jane

LoL  Shteta shto se ne mogu provaljivati i bugovi u slovima(maske),tabela bi bila duga kilometar  :) 

" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj "  {#emotions_dlg.001_cool}

Post od: Admin, Napisan: 4 November 2008, 06:13
Admin
Admin

PepeLePew je rekao/la:

A cek...jel ova "kradja" namerna ili nisu ni oni znali (kao)?

Mada ti bolje znas Admine, cisto me zanima onako.

Svi su vrlo dobro znali sta rade

Post od: PepeLePew, Napisan: 4 November 2008, 06:18
PepeLePew
PepeLePew

E onda ne znam sta da kazem :(

Post od: kalamitidzejn, Napisan: 4 November 2008, 06:32
kalamitidzejn
kalamitidzejn

Kako cu BOC-a da zajebavam :))))

Kako ja mene obozhavam ovakvu kakva jesam...nikad se necu mijenjati:)) A i Toza mi je rekao da me voli...Boze, Bozeeee...kakva se chuda deshavaju :))

Post od: Admin, Napisan: 4 November 2008, 06:34
Admin
Admin

Od svih gore navedenih, jedino se (za sada) Matej pokajao, po tekstu kakav je pisao nadam se da je bilo i iskreno, jos mi je otkrio jednu tajnu oko manipulacije kreditima, koja je isto sprecena sad, hvala mu za to.

Post od: Admin, Napisan: 4 November 2008, 06:34
Admin
Admin

kalamitidzejn je rekao/la:

Kako cu BOC-a da zajebavam :))))

Kako ja mene obozhavam ovakvu kakva jesam...nikad se necu mijenjati:)) A i Toza mi je rekao da me voli...Boze, Bozeeee...kakva se chuda deshavaju :))

A nemoj, jadna, i mene da zajebavas, pa i ja te volim :)))))

Post od: soulless, Napisan: 4 November 2008, 06:37
soulless
soulless

Chak i da plate stetu koju su napravili... mislim...stvarno sam razocaran...

Mnogi od njih su pisali kako vole ovaj sajt... jel ovo jedan od nacina na koji to pokazuju? Ako nema finansijske podrske ni zoki.com ne moze da opstane, a ovo je jedan od nacina kako ga upropastiti. Nije toliko bitna steta jer sve se pre ili kasnije otkrije vec cinjenica da postoje oni koji su svaki dan tu druze se s nama a rade na tome da sajt propadne...

Press any key to continue, or any other key to quit

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 4 November 2008, 06:53
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

Pa kad sve ove kredite pretvoris u evritje nije bas mala svotica.........E, stvarno jos ne mogu sebi da dodjem od ovoga, strasno...........Ma Kalamiti imash pravo i ja sebe obozavam sto sam ovakva hahahhahahaha..............Glib voda spere, ali zaprljan obraz NIKAD ne opere...........

Post od: MR_LoVeR, Napisan: 4 November 2008, 06:56
MR_LoVeR
MR_LoVeR

Admin, kazes Matej se "pokajao" ... Sta mislis bil se pokajao da se nije otrkila istina ? Sve mi to mirise na neko kajanje jer je sramota usla u tu osobu, al mi je takvih osoba iskreno zao. Obraz nije guzica i prave osobe obraz lako nece okaljati, al eto ... njima neka je na cast al ovo je dokaz da ama bas nikome ne treba vjerovati ....Pozz

Post od: _Corleone_, Napisan: 4 November 2008, 07:27
_Corleone_
_Corleone_

ubijes coveka i kazes mu izvini:)))

Post od: Matej, Napisan: 4 November 2008, 07:39
Matej
Matej

Evo i mene da kazem neshto. Ko zna znace, iskreno sam se pokajao i iskreno mi je zao sto sam uradio nesto sto netreba i mislio da pomazem ako dajem nekima sto nemaju i slicno. Samo nije mi to bilo nacin. Da pojasnim nisam krao od ljude nego kako mu to dodje? od sajta valjda. Znaci BUG je bio u tome sto sam radio transfer kredita od Matej na Matej i tako mi se duplirali kredite. Ja se izvinjavam gazde sajta iskreno mi je zao sto sam uradio nesto sto nisam trebao. Nemora da verujete i dalje komentirajte kako ocete ja sam ovo najiskrenije rekao. Jos jednom iskreno najiskrenije izvinjavam se za nepravilnosti. Takodje mi je zao sto sam neke osobe koje mi znace i koje jako postujem, zao mi je sto sam vas razocarao i uradio ovu glupost.

Sudite.. pljuj te me zasluzio sam, i nadam se neki da mi oproste..

eto

pozdrav

Post od: Natasha, Napisan: 4 November 2008, 07:40
Natasha
Natasha

Kad vec pricamo o moralu, mislim da nema coveka koji nije bar jednom ukrao u zivotu (uspesno ili neuspesno). Ja sam ukrala kao dete, moja deca su ukrala ... srecom se to desilo u kuci i bilo odmah primeceno i sankcionisano. Vazno je da se ukapira da si pogresio i naravno nikad vise ne ponovis.

Nego mi padose na pamet neki sa spiska koji rekose adminu da je beskicmenjak i jos svasta nesto...

Post od: Vucica_sa_Drine, Napisan: 4 November 2008, 07:42
Vucica_sa_Drine
Vucica_sa_Drine

Admin je rekao/la:

Juce je sasvim slucajno ustanovljeno da postoji "rupica" kod prebacivanja kredita, koju su njih nekolicina obilato koristili kako za svoje tako i za tudje potrebe. Ukupno su ukrali 423 evra, koje su ili drzali kod sebe, "sakrivali" medju zoalre i pod drugim nickovima, kao i delili "sakom i kapom" drugim igracima, sve ukupno 4226 kredita. Njihovi nickovi su sledeci:

PRINCE, picolina, InLove, Romeo* 1987
Matej, Lood, butters,* Penelope * 641
milemontoja (alias BOC) 611
ekonomistkinja, _Andrija, Uspavana lepotica, Fancy cat, *cicamaca* 293
JelenaKV 270
savanna 135
gara_org 105
* Luda * 76
CicaVestica 47
mackica2525, svezzana maca 29
tri praseta 18
Luche 10
Diavolo 4

Tu gde pise vise nickova u istom redu, to znaci da je jedna te ista osoba pod raznim nickovima sa kojima su kradeni krediti. U desnoj koloni je broj ukradenih kredita. Ukupno 4226 kredita, iliti 423 evra.

Krediti su svima oduzeti, zolari oduzeti, vecini kome su slali je oduzeto, a ako ima neko ko je primao od njih protekli mesec, moli se da vrati na nick Admin, jer u svakom slucaju cu iscackati sve kojima su ti ukradeni krediti slati.

Nickove necu kaznjavati drugacije osim ovim stubom srama. Nije mi jasno kako ih nije sramota, kako mogu tako nisko da se spuste... nisu oni samo mene opljackali (tj pokusali) vec su i vaws druge koji uredno placate nipodastili, vi ste ovce jer placate, oni su pametni pa ne moraju. Nikad zlo nije bilo neotkriveno i nekaznjeno.

Ne vredi vise trositi vreme i reci na njih.... sami prosudite sta i kako treba dalje...

Hehe sto stari rekli posle  J....A nema kajanja  a i za ovo vredi isto.Trebaju prije sto  nesto urade da  razmisle al je  pitanje dali te  osobe znaju razmisljati  jer  dozvoliti sebi  i spasti na tako niske grane  to nemogu da svatim stvarno.Sve u svemu  zgrazavam se  na  pojedince i pojedinke i njihova dela.

Post od: paulina, Napisan: 4 November 2008, 07:49
paulina
paulina

Mislim.... Ustvari ovde nema sta da se misli , jako je tuzno. Da sam ja ovako nesto uradila, stvarno ne znam kako bih se ponovo pojavila pred svim tim ljudima!?.Svi gresimo.. svesno gresiti i reci nekome IZVINI je samo opravdanje za sledecu uvredu ili prevaru, no sanse uvek postoje . POZZ

Post od: kalamitidzejn, Napisan: 4 November 2008, 07:53
kalamitidzejn
kalamitidzejn

Danas sam prichala....Ja sam stvarno krala gledajuci covjeka pravo u ochi...iz zajebancije...zanimalo me dokle mogu...smijala se....moje drugarice bile polu mrtve...Onda sam isto iz zajebancije otisla kod popa da se pokajem...zanimalo me shta ce on da mi kaze:))) I on kaze: Pokaj se! ja kazem: Pokajala sam se....a bih malo da prsnem od smijeha....Nadam se da meni Svevishnji sve to oprostio....

Tako....Ovo jesu male podlosti....ali, nekim daljim postupcima mogu se i opravdati...ko zna, mozda su davali kredite nekim ubogim ljudima....meni vala nije niko sem Natashe :)) Da nisi krala Najo???

Prikaz 1-20 od ukupno 159 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8