Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 141-159 od ukupno 159 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8 
POTKRADANJE ZOKIJA
Post od: Admin, Napisan: 6 November 2008, 11:18
Admin
Admin

Ecc je rekao/la:

Molicu samo Admina da sa spiska skine nick _Andrija jer on nema veze sa ovom pricom i zaista ne razumem kako se nasao na ovom spisku!!!

Pa pazi ecc... i on je imao udela u proneveri... a nalazi se na tvom ID.... :)

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: Ecc, Napisan: 6 November 2008, 11:20
Ecc
Ecc

On je imao udela u proneveri?? Pa ok njegova stvar...ja ne pamtim kad sam poslednji put usla sa njegovim nickom...negde u februaru...Tako da ne pripisuj mi ga!

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 11:52
Aleksander
Aleksander

_maca je rekao/la:

nikad mi nece biti jasni ljudi koji posle gubitka nekog statusa pocinju da vredjaju ,pljuju ili omalovazavaju ovaj sajt  :(

pljuc

Nikada ti ni nece biti jasno, ako je ovo bilo na moj racun, da se razjasnimo da ja netrazim niti kukam, kao " neki " za statusom, to je bilo samo obrazlozenje zasto ?

Malum est mulier, sed necessarium malum

http://medicasite.blogspot.com/ 

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 12:06
Aleksander
Aleksander

" Obrisano zbog objavljivanja pvt razgovora bez dozvole sagovornika. "

Evo da se i ja pozovem na dozvolu zagovornika !

ZAHTEVAM, da se svi postovi, teme koje smo napisali Aleksandar i Damijana pobrisu sa foruma jer vise nedozvoljaam da se moje i njeno ime vuce po forumu. Dozvolu za brisanje i njenih postova sam dobio licno od nje. Toliko o dozvoli

Ako vam je tesko vratite mi status za 10 minuta, ja cu to sve da uredim 

I to komplet Mali oglasi, Vecina WWW, Moderna naoruzanja, Vremeplov, Nauke, Duhovnos Religija, Sam svoj majjstor, Elektronika, Medicina, Automehanika, Sport, Kultura, Pravila foruma.... 

Post od: Natasha, Napisan: 6 November 2008, 12:33
Natasha
Natasha

Aleksander je rekao/la:

ZAHTEVAM, da se svi postovi, teme koje smo napisali Aleksandar i Damijana pobrisu sa foruma jer vise nedozvoljaam da se moje i njeno ime vuce po forumu. Dozvolu za brisanje i njenih postova sam dobio licno od nje. Toliko o dozvoli

I to komplet Mali oglasi, Vecina WWW, Moderna naoruzanja, Vremeplov, Nauke, Duhovnos Religija, Sam svoj majjstor, Elektronika, Medicina, Automehanika, Sport, Kultura, Pravila foruma.... 

Sve svoje postove mozes da obrises sam bez ikakvog statusa. Damjanine nemas pravo ni da brises niti da zahtevas brisanje istih.

Post od: _maca, Napisan: 6 November 2008, 12:34
_maca
_maca

ne , ne odnosi se na tebe , odnosi se na sve koji su izgubili ili skinuli neki status a onda pljuju po svemu a ima ih ovde podosta :)

Love me or hate me ! It's up to you...

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 12:35
Aleksander
Aleksander

Natasha je rekao/la:

Aleksander je rekao/la:

Sve svoje postove mozes da obrises sam bez ikakvog statusa. Damjanine nemas pravo ni da brises niti da zahtevas brisanje istih.

E pa nemogu da obrisem mislis da bi ja tebi govorio i zahtevao da mi brises, da ja mogu sam !!!

Vrati mi status za 10-15 minuta, ja cu to sve srediti 

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 12:36
Aleksander
Aleksander

_maca je rekao/la:

ne , ne odnosi se na tebe , odnosi se na sve koji su izgubili ili skinuli neki status a onda pljuju po svemu a ima ih ovde podosta :)

Onda izvini molim te , ako si mi slucajno zamerila na moj prejasnji text.

Post od: _maca, Napisan: 6 November 2008, 12:41
_maca
_maca

nisam ti zamerila Aleksander jer se ne nadjoh u onome ''kao ''neki'' koji kukaju i mole za status''

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 12:42
Aleksander
Aleksander

_maca je rekao/la:

nisam ti zamerila Aleksander jer se ne nadjoh u onome ''kao ''neki'' koji kukaju i mole za status''

Hvala maco, sada mi je lakse :)

Post od: Admin, Napisan: 6 November 2008, 12:49
Admin
Admin

Odluka o brisanju postova:

Clan 1

Ne mogu ti dozvoliti da brises jer tamo ima i postova drugih korisnika, koje NE MOZES da brises. Brisi svoje sto mozes da brises.

Clan 2

To sto kazes da ti je Damijana dala dozvolu hocu da cujem od nje, ne od tebe, a i da ti je dala, pogledaj Clan 1

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 12:59
Aleksander
Aleksander

Samo ti meni vrati status za nekoliko minuta, pobrisat cu ja svoje teamtike gde je Aleksanadar, jer preko 3000 postova i tema je malo tesko brisati jedan po jedan pogotovo ako nemas opcija brisanje nego samo izmeni i citiraj

Post od: _maca, Napisan: 6 November 2008, 13:09
_maca
_maca

izvinjavam se sto se mesam ali zasto da brises postove ?

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 13:15
Aleksander
Aleksander

_maca je rekao/la:

Pa neznam, neki su govorili o nekim pravima zagovornika !!!!! pa rekoh da ga i ja iskoristim.

Salim se :) Poenta je to da neki ne cene trud i sate koji su ulozeni u forum, a posto ja vise necu nikada zakoraciti na forum , naravno cim zavrsim sa  svojim, Samnom odlazi sve.

Imaju nove serife, pa neka oni uloze trud u ovaj forum, a ne samo svadje da prave

Post od: _maca, Napisan: 6 November 2008, 13:21
_maca
_maca

Aleksander je rekao/la:

_maca je rekao/la:

Pa neznam, neki su govorili o nekim pravima zagovornika !!!!! pa rekoh da ga i ja iskoristim.

Salim se :) Poenta je to da neki ne cene trud i sate koji su ulozeni u forum, a posto ja vise necu nikada zakoraciti na forum , naravno cim zavrsim sa  svojim, Samnom odlazi sve.

Imaju nove serife, pa neka oni uloze trud u ovaj forum, a ne samo svadje da prave

ne znam za ostale ,znam da je meni bilo drago da citam vase postove i zaista se primetilo da ste se trudili da nam forum bude dobar i da se nadje za svakoga po nesto ,ne znam razlog tvoje ljutne i sta je bilo ali meni licno bi bilo zao da tek tako napustis forum zajedno sa damjanom :)

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 6 November 2008, 13:32
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

Eeeeeeejjjjjjj, imam predlog.........otvorite novu temu "HAJDE DA SE SVADJAMO" {#emotions_dlg.2guns}{#emotions_dlg.donatello}{#emotions_dlg.gun_bandana}{#emotions_dlg.cursing}{#emotions_dlg.death}

Post od: Aleksander, Napisan: 6 November 2008, 13:33
Aleksander
Aleksander

_maca je rekao/la:

Aleksander je rekao/la:

_maca je rekao/la:

ne znam za ostale ,znam da je meni bilo drago da citam vase postove i zaista se primetilo da ste se trudili da nam forum bude dobar i da se nadje za svakoga po nesto ,ne znam razlog tvoje ljutne i sta je bilo ali meni licno bi bilo zao da tek tako napustis forum zajedno sa damjanom :)

Maco kazu, " svemu lepom dodje jednom kraj " e pa mislim da je taj trenutak dosao, drago mi je da se ti svidjaju moji postovi, barem jedna od tolikih koji cene moj rad i trud, samo nazalost su i oni drugi koji nikada ili nisu hteli da cene trud i vreme potroseno da je forum zaziveo i ljudi privuklo, jer je ocitno da je pocela da duva neka druga politicna strujanja, u kojem ja nemislim vise da sudelujem, jer ovo vise nije forum kao forum, da ljudi stosta pametno procitaju pa makar bilo i kopirano i da se zabavljaju, vec je postalo smetliste optuzbi, cinizma, mrznje, pljuvanja, ponizavanjem, svadje i pranje prljavoga vesa. Vidis, ja ako sam ista mrzeo u zivotu, je upravo to sto se desava, i zato odlazim cista obraza i ponosa kojega jos uvek imam, za razliku od " nekih "....

Mislim da sam ti dovoljno razumno objasnio

Post od: Admin, Napisan: 6 November 2008, 13:34
Admin
Admin

OFFTOPIC

Zamisli da neko radi negde u nekoj firmi... znaci bavi se nekim poslom koji mu je dodeljen, i koji je obavljao kako je obavljao... dobro, pa na kraju ukakio, al nebitno... pitanje je hipoteticko:

Da li bilo ko ko je negde radio a vise ne radi jer tom gazdi vise ne odgovara rad, da li iam pravo da odnese sve sto je radio sa sobom?

Naravno da nema. Bio bi haos u svetu kad bi svako nosio ono sto je stvorio na nekom mestu sa sobom. A tebi ako nije mrsko... idi pa unistavaj ono sto si stvorio, pokazi se na delu.

Shvati da si ti bio radnik zoki.com, kao i sto su operateri, samo sto je to ovde na dobrovoljnoj bazi, nema plate. I da sve sto se napise je vlasnistvo zoki.com, pogledaj copyright dole. A ako bas hoces da obrises, dok si tu, brisi brate, post po post.

TOPIC

Ko se do sad izvinio, pokajao ili kako god vec, hvala im. Ko nije, a bilo je dovoljno vremena, neka im sluzi na cast. Ovde treba da pomenem i privatna izvinjenja koja ne bih poimence, iz meni znanih razloga.

LOCKED.

Post od: _maca, Napisan: 7 November 2008, 08:17
_maca
_maca

Zalosno :( Yo ,znam i sama se ne slazem s mnogo cime ali ipak razmisli jos jednom i ne odlazi tek tako , ipak nas je vise ovde koji znamo da cenimo neciji trud iako mozda ne vicemo na sav glas o tome . Aleksandre tvoji postovi su deo naseg foruma i nemoj da ga rusis sad a nadam se da ces ponovo poceti da ubacujes neke kvalitetne i zanimljive textove :)

Prikaz 141-159 od ukupno 159 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8