![]() izwinjenje | |||||
| |||||||
![]() tri praseta ![]() | poshto je zakljuchana tema o kradji kredita na maj zokiju ja ewo otwaram temu na kojoj tju da se izwinim adminu natashi soulesu i meri dzejn za swe uchinjeno tj napisano o njima na blogu hartbrejkerowom kao i za kradju krede eto toliko od mene molim modowe da zakljuchaju owu temu posle mog posta pozzdraw od prasitja:D | ||||||
oink grock skwiiiich (uchite strane jezike)
| |||||||
| |||||||
![]() Natasha ![]() | izwinjenje
tjao natasha ewo obratjam ti se putem mail-a jer neam drugi nachin da te kontaktiram
zhelim da ti se izwinim za swu neprawdu koju sam pochinio tebi woji i sajtu zoki com....neshto je bilo nenamerno neshto je bilo namerno, swe u swemu kajem se shto sam tako postupio...tebi sam zahwalan za swe shto si mi chinila pre swega missim na tzimanje oko onog bana na maj zokiju i za dawanje krede, a to shto sam te pobris`o sa msn-a je bilo u afektu, u trenutku sam pobris`o swe iz uprawe zoki games-a (*****************)...takodje sam u afektu trazhio i da mi se pobrishe acc na maj zokiju...kao shto i sama znash djawolitza mi je jako draga osoba i samo sam hteo na neki nachin da je zashtitim, ne birajutji sredstwa...sad widim da je owo otishlo predaleko....samo zhelim da se zezam na owom diwnom sajtu i nishta wishe...ne zanimaju me wishe nikakwe priche...ni ko je op ni ko je sop niti bilo kakwe druge priche.... znam shta mislish sad:pljuw`o si me jawno a izwinjawash se tajno jel tako? kopiraj owo izwinjenje na forum... eto toliko od mene | ||||||
| |||||||
![]() soulless ![]() | Ja i dalje stojim iz onoga sto sam rekao o tebi. Izvinjenje od tebe ne prihvatam. Ne moze bas sve sto se pljune i da se polize... mada...dobar pokusaj... Uzivaj!
| ||||||
| |||||||
| |||||||
![]() Mary Jane ![]() | Ja prihvatam,drago mi je da si javno priznao nepravdu koju si pocinio iz inata i nadam se da si shvatio da vodjenjem tudjeg rata iz priche od samo jedne strane,gubis mnogo vise pravih prijatelja nego sto ti ostaje. Dobrodoshao nazad :) | ||||||
Ne muvam te,ne muvaj me! Budi mi drug i bitju ti prijatelj :))) | |||||||
| |||||||
![]() WuYah ![]() | Yah KaZhe,Lep GeSt! I LjuUuUuUuB Za MaRy_JaNe,OnAKo IsKreN! | ||||||
The Last,ShaLL Be First! | |||||||
| |||||||
![]() tri praseta ![]() | o5 molim modowe ili admina da zakljuchaju owu temu, nema wishe shta owde da se pishe | ||||||
oink grock skwiiiich (uchite strane jezike)
| |||||||
| |||||||
![]() _maca ![]() | prasence lepo da si se izvinio i nadam se naucio nesto :) zakljucaavam temu | ||||||
Love me or hate me ! It's up to you... | |||||||
| |||||||
![]() mo ![]() | da sam na tvom mestu bilo bi me sramota da ovde dodjem i izvinjavam se..ali sve to upotpunjuje sliku o tebi.. | ||||||
| |||||||
![]() Mary Jane ![]() | Hahahahaha ovde ima mnogo onih koji bi trebalo da se stide ,sto zbog morala,sto zbog stvari koje rade,sto izvinjenja za izvinjenjem, pa se ne stide ,cak s podignutim nosem idu dalje i spushtaju 'obicne smrtnike' pa nikom nista . Prase ostani cool i ne daj da te opet uvuku u svoje nemoralne ratove, pa ma koliko ti bliski u zivotu ti ljudi bili,pomogni im posavetuj ih ,al ne igraj prljave igre .Ostani cool i nikako se ne daj opet isprovocirati od strane bilo koga posle tvog izvinjenja, bar zbog nas koji smo ti dali novu sansu. | ||||||
| |||||||
![]() soulless ![]() | Meri, prvo veze nemas zbog cega bi on sve trebao da se izvini. Drugo, to njegovo izvinjenje nit je iskreno nit ljudsko. On je na gurku (uz tvoju veliku pomoc) ostvario cilj... nik mu je vracen i sad ima novog-starog zastitnika. Ne znam o kakvim provokacijama pricas (nije ti palo na pamet da je mozda zaboravio da jos nekome treba da se izvini), ali ako zelis nekoga da prozivas ucini to konkretno. Kad vec delis savete javno, da i ja tebi dam jedan savet... procice neko vreme, zalices se ti opet da te je pljunuo neko kome si pomogla...
| ||||||
| |||||||
| |||||||
![]() Mary Jane ![]() | Ne gledaj samo pravo... Ne shtitim nikog .... Ne verujem nikome... Mene redovno pljuju kao i tebe bivsi opovi koji komande nisu znali, a mi smo radili i za njih i bili im uvek tu ,pljuju iza ledja i prave nam spletke ... pljuju sajt ...pljuju nas iza ledja i oni koji nas licno mrze,neki im veruju,neki ne .. toga ce uvek biti . Naljutila sam se kad su me javno pljuvali na yu1 pred opovima s yu1 ti isti na koje sam gubila vreme i pruzala im pomoc koju nisu opovi s yu1 ... Nisi pomislio kako je ovaj prasetov potez uticao na neke koji i dalje zele ili rade loshe ... ? Plus bar je javno priznao da je pocinio nepravdu sto i jeste istina ,mnogi nisu priznali loshe stvari koje rade sajtu i ljudima koji su im uvek ovde pomagali i bili uz njih . Uz moju pomoc? Koliko mi je poznato pricao je sa Adminom posle emaila poslatog Natashi koji je ona ovde postovala . To sto mu ja pruzam sansu nije ni od kakve pomoci niti je uticalo na Admina i Natashy . Jedino sam mozda njemu pomogla da shvati ono njegovo ' Ja cu uvek biti na strani svog prijatelja ' Jer i ja volim svoje prijatelje i oni mene ,tu smo jedni za druge,ali samo kada se o pravdi radi,ne podrzavamo loshe stvari jedni kod drugih vec kritikujemo ! Ovo mu je prvo i poslednje izvinjenje sto se mene tice,dok si ti mnogima gledo kroz prste posle treceg ,samo sto s tim istima nisi imao licni sukob . Mi kao moderatori prvi treba da smirujemo masu i preokrecemo situaciju u dobro svih, a na obraz onih koji stvarno loshe rade i misle . | ||||||
| |||||||
![]() soulless ![]() | Mary Jane je rekao/la: dok si ti mnogima gledo kroz prste posle treceg ,samo sto s tim istima nisi imao licni sukob . Ma mislim bzze mi tebe da uveravam ili razuveravam u bilo sta (pogotovo ovde pred publikom). Od svega sto si napisala izdvojio sam ovo kao najmanje tacno. | ||||||
| |||||||
| |||||||
![]() Mary Jane ![]() | Ja ne zelim nikoga ni u sta da razuveravam ,svi imamo prava na svoje mishljenje i izbor kome cemo oprostiti kome ne. Nikada nisam pala na necije mishljenje o drugoj osobi ,dok sama nisam imala iskustvo sa istom. O tebi sfe najbolje iako .... :P :) Jedino mi smeta sto si mrgud :Ppp Zoki je dovoljno veliki za sve ,a na gubitku ce biti oni koji nastave da spletkare i rade lose stvari sajtu i nama koji im pruzhamo ruku :)
| ||||||
| |||||||
![]() soulless ![]() | cuj mrgud... zato sto ne podnosim ljude bez kicme i obraza? - e neka sam onda... | ||||||
| |||||||
| |||||||
![]() Mary Jane ![]() | Jok ,ne podnosim ih ni ja,ali tek posle prokockane date sanse i dokaza za mene da to i jesu ,eto npr za neke koje ti gotivis ja ruku dajem da su beskicmenjaci ,za neke mi nisi verovao,a bili su opovi kod mene,pa se dokazase kao takvi i na ostalim lobbyjima Ako si u pravu za prase, vreme ce pokazati... Mrgud si ,jer ti jos ne videh osmeh na okupljanju:Ppp
| ||||||
| |||||||
![]() _maca ![]() | ova tema beshe zakljuchana i nije ok da sad moderatori nastave svoje prepirke ovde ...khmmmm | ||||||
Love me or hate me ! It's up to you... | |||||||

Post od: