Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 1-20 od ukupno 144 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8 
VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURKA, part II
Post od: Admin, Napisan: 6 December 2008, 14:55
Admin
Admin

Evo, docekacemo i ovu novu godinu uz malu prigodu u stilu Zokijevaca. Nadamo se da cemo svake godine tako, pa zanavek :)

Elem, 27.12.2008, subota, u Zemunu, restoran Gurman, od oko 18-19h (vreme jos nije precizirano)... pocinje VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURAYA DO YAYA! :)

Pozivaju se svi korisnici koji imaju dobru volju da nam se pridruze, da se malo raspevamo, razigramo, iskisssssamo i tako to :) Kao i svaki put bice nam zasigurno divno. Jos ne znam ko ce donositi poklone, ali nesto cemo smisliti vec, ima jos 20-tak dana. 

MOLIM SVE KOJI ZELE DA DODJU DA SE PRIJAVE NA OVOJ TEMI. POGOTOVU MOLIM ONE KOJI ZIVE DALEKO OD BEOGRADA ILI VAN SRBIJE, A DOSLI BI, DA SE JAVE NA VREME KAKO BI IM ORGANIZOVALI SMESTAJ (AKO NISTA DRUGO, POVOLJAN HOTEL JE PORED RESTORANA).

Bice bogato predjelo, a i bogato jelo, i pica kolko ko moze da popije (samo domaca, bez viskija i francuskih konjaka i slicnih perverzija). Cena za klopu i pice je 1500 dinara (~17 evra). Imacemo i dobru muziku (koju treba da platimo, jel? :) ). Sa muzikom bi izaslo, otprilike oko 2000 dinara. (~22 evra).

VIDIMO SE DVADESET SEDMOG!

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: Admin, Napisan: 6 December 2008, 14:59
Admin
Admin

Ja prijavljujem samog sebe... dolazim sam najverovatnije :(

Post od: _pedja_, Napisan: 6 December 2008, 15:05
_pedja_
_pedja_

i ja cu biti tamo :D

Post od: maljena27, Napisan: 6 December 2008, 15:10
maljena27
maljena27

a ja opet nemogu {#emotions_dlg.em4600}

aj pomerimo to za posle 4. jan :)))

sta mislite ?

Post od: katastrofa, Napisan: 6 December 2008, 15:41
katastrofa
katastrofa

ja se izvinjavam na recniku, ali:

tecooo 'ebo te Zemun!

eto ti.. :))

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 6 December 2008, 16:02
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

Ijuuuuu katastrofa mojne tako techi hahahhaa........E, bash mi zao sto ne mogu biti na tom skupu piiiiiih :(

Post od: Admin, Napisan: 6 December 2008, 16:13
Admin
Admin

katastrofa je rekao/la:

ja se izvinjavam na recniku, ali:

tecooo 'ebo te Zemun!

eto ti.. :))

khm... khm... khm... khmmmmmmmmm!

Post od: DvorskaLuda, Napisan: 6 December 2008, 16:23
DvorskaLuda
DvorskaLuda

Dolazim svakako, Niš je blizu :)

Post od: m0desty, Napisan: 6 December 2008, 16:32
m0desty
m0desty

Oooooooo  pa ljubim te sto je u Zemunu hihihi...dje me nadje? :)

dolazim obavezno.... poz i do-vidjenja :)

http://miranimashek.ucoz.ru/_ph/65/2/782982580.gif

Post od: Admin, Napisan: 6 December 2008, 17:39
Admin
Admin

maljena27 je rekao/la:

a ja opet nemogu {#emotions_dlg.em4600}

aj pomerimo to za posle 4. jan :)))

sta mislite ?

Vec je rezervisano za 27. dec... :(

Post od: The_Johnny, Napisan: 6 December 2008, 18:10
The_Johnny
The_Johnny

Sto rece Dvorski...Nis je blizu,tako da racunajte na mene...a tetkine(zna on ko je) dodjes mi smestaj :p

Post od: Takt, Napisan: 6 December 2008, 18:12
Takt
Takt

Za sada ja prijavujem mene i Otkacena....., i nedaj Boze, da iskrsne nesto nepredvidjeno i  neplanirano, pa da bi bili spreceni.... Makedonija je sasvim blizu do Beograda, a danasnji svet je mali, i svako bi mogao da dodje samo treba od srca da pozeliiiii......  pozzzzzzzzzz 

Post od: maljena27, Napisan: 6 December 2008, 19:02
maljena27
maljena27

ebiga :((((

nebitno ja vama svima zelim lep i lud provod i cekam na fotkice :))

Post od: _maca, Napisan: 6 December 2008, 19:46
_maca
_maca

Admin je rekao/la:

Evo, docekacemo i ovu novu godinu uz malu prigodu u stilu Zokijevaca. Nadamo se da cemo svake godine tako, pa zanavek :)

Elem, 27.12.2008, subota, u Zemunu, restoran Gurman, od oko 18-19h (vreme jos nije precizirano)... pocinje VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURAYA DO YAYA! :)

Pozivaju se svi korisnici koji imaju dobru volju da nam se pridruze, da se malo raspevamo, razigramo, iskisssssamo i tako to :) Kao i svaki put bice nam zasigurno divno. Jos ne znam ko ce donositi poklone, ali nesto cemo smisliti vec, ima jos 20-tak dana. 

MOLIM SVE KOJI ZELE DA DODJU DA SE PRIJAVE NA OVOJ TEMI. POGOTOVU MOLIM ONE KOJI ZIVE DALEKO OD BEOGRADA ILI VAN SRBIJE, A DOSLI BI, DA SE JAVE NA VREME KAKO BI IM ORGANIZOVALI SMESTAJ (AKO NISTA DRUGO, POVOLJAN HOTEL JE PORED RESTORANA).

Bice bogato predjelo, a i bogato jelo, i pica kolko ko moze da popije (samo domaca, bez viskija i francuskih konjaka i slicnih perverzija). Cena za klopu i pice je 1500 dinara (~17 evra). Imacemo i dobru muziku (koju treba da platimo, jel? :) ). Sa muzikom bi izaslo, otprilike oko 2000 dinara. (~22 evra).

VIDIMO SE DVADESET SEDMOG!

khmmmmmmm, samo bez toga da se iskiissssamo ,molim ili tje radi oklagija :-p zelim svima lep provod i naravski ,zavidim vam {#emotions_dlg.em0600}

Love me or hate me ! It's up to you...

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

Post od: Mod 6, Napisan: 6 December 2008, 20:34
Mod 6
Mod 6

Prijavljujem Tina70 + jos 3 osobe ,potreban joj je i smestaj ako ima cetverokrevetna ako ne onda 2 dvokrevetne .

Post od: !boond!, Napisan: 6 December 2008, 21:21
!boond!
!boond!

pozz svima ja bih dosla so zadovolstvo ako me slusa moja selenna ... volim ga prvise hehe pozz i do admina odlicno je hvala puno i cujmose hehheeh{#emotions_dlg.clap}

Post od: Generacija, Napisan: 7 December 2008, 05:00
Generacija
Generacija

Uff,samo da nisam u Australiji.Pa i ja bi dosao,hahaha sto bi ja i Sunce_vanjcek Krkali zajedno hahahaha.Ipak vam zelim svako dobro i dobru zabavu:)

ATKO

Post od: heartbreaker, Napisan: 7 December 2008, 05:41
heartbreaker
heartbreaker

šta fali zemunu!? :))) MUNZE KONZA!!! ;)

btw, taj "gurman", je l' to stari "sveti nikola"?

Post od: Admin, Napisan: 7 December 2008, 06:47
Admin
Admin

heartbreaker je rekao/la:

šta fali zemunu!? :))) MUNZE KONZA!!! ;)

btw, taj "gurman", je l' to stari "sveti nikola"?

Gurman ima dva restorana, jedan gde bi trebali da budemo - pored hotela Lav, a ako nas bude vise od 35, onda ce biti dole na keju, kod "raskrsnice" keja, kod solitera "Dahlia".. da, mislim da je to bivsi sveti nikola, ali nisam siguran

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 7 December 2008, 09:36
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

Generacija je rekao/la:

Uff,samo da nisam u Australiji.Pa i ja bi dosao,hahaha sto bi ja i Sunce_vanjcek Krkali zajedno hahahaha.Ipak vam zelim svako dobro i dobru zabavu:)

hahahaha, bio bi POKRKAN {#emotions_dlg.001_tt2}

Prikaz 1-20 od ukupno 144 • Strana: 1  2  3  4  5  6  7  8