MyZoki forumi
VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURKA, part II | |||||
| ||
![]() Admin ![]() | Evo, docekacemo i ovu novu godinu uz malu prigodu u stilu Zokijevaca. Nadamo se da cemo svake godine tako, pa zanavek :) Elem, 27.12.2008, subota, u Zemunu, restoran Gurman, od oko 18-19h (vreme jos nije precizirano)... pocinje VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURAYA DO YAYA! :) Pozivaju se svi korisnici koji imaju dobru volju da nam se pridruze, da se malo raspevamo, razigramo, iskisssssamo i tako to :) Kao i svaki put bice nam zasigurno divno. Jos ne znam ko ce donositi poklone, ali nesto cemo smisliti vec, ima jos 20-tak dana. MOLIM SVE KOJI ZELE DA DODJU DA SE PRIJAVE NA OVOJ TEMI. POGOTOVU MOLIM ONE KOJI ZIVE DALEKO OD BEOGRADA ILI VAN SRBIJE, A DOSLI BI, DA SE JAVE NA VREME KAKO BI IM ORGANIZOVALI SMESTAJ (AKO NISTA DRUGO, POVOLJAN HOTEL JE PORED RESTORANA). Bice bogato predjelo, a i bogato jelo, i pica kolko ko moze da popije (samo domaca, bez viskija i francuskih konjaka i slicnih perverzija). Cena za klopu i pice je 1500 dinara (~17 evra). Imacemo i dobru muziku (koju treba da platimo, jel? :) ). Sa muzikom bi izaslo, otprilike oko 2000 dinara. (~22 evra). VIDIMO SE DVADESET SEDMOG! | |
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje. | ||
| ||
![]() Admin ![]() | Ja prijavljujem samog sebe... dolazim sam najverovatnije :( | |
| ||
![]() _pedja_ ![]() | i ja cu biti tamo :D
| |
| ||
![]() maljena27 ![]() | a ja opet nemogu aj pomerimo to za posle 4. jan :))) sta mislite ? | |
| ||
![]() katastrofa ![]() | ja se izvinjavam na recniku, ali: tecooo 'ebo te Zemun! eto ti.. :)) | |
| ||
![]() SuNcE_vanjcek ![]() | Ijuuuuu katastrofa mojne tako techi hahahhaa........E, bash mi zao sto ne mogu biti na tom skupu piiiiiih :( | |
| ||
![]() Admin ![]() | katastrofa je rekao/la: ja se izvinjavam na recniku, ali: tecooo 'ebo te Zemun! eto ti.. :)) khm... khm... khm... khmmmmmmmmm! | |
| ||
![]() DvorskaLuda ![]() | Dolazim svakako, Niš je blizu :) | |
| ||
![]() m0desty ![]() | Oooooooo pa ljubim te sto je u Zemunu hihihi...dje me nadje? :) dolazim obavezno.... poz i do-vidjenja :) | |
| ||
| ||
![]() Admin ![]() | maljena27 je rekao/la: a ja opet nemogu aj pomerimo to za posle 4. jan :))) sta mislite ? Vec je rezervisano za 27. dec... :( | |
| ||
![]() The_Johnny ![]() | Sto rece Dvorski...Nis je blizu,tako da racunajte na mene...a tetkine(zna on ko je) dodjes mi smestaj :p | |
| ||
![]() Takt ![]() | Za sada ja prijavujem mene i Otkacena....., i nedaj Boze, da iskrsne nesto nepredvidjeno i neplanirano, pa da bi bili spreceni.... Makedonija je sasvim blizu do Beograda, a danasnji svet je mali, i svako bi mogao da dodje samo treba od srca da pozeliiiii...... pozzzzzzzzzz | |
| ||
![]() maljena27 ![]() | ebiga :(((( nebitno ja vama svima zelim lep i lud provod i cekam na fotkice :))
| |
| ||
![]() _maca ![]() | Admin je rekao/la: Evo, docekacemo i ovu novu godinu uz malu prigodu u stilu Zokijevaca. Nadamo se da cemo svake godine tako, pa zanavek :) Elem, 27.12.2008, subota, u Zemunu, restoran Gurman, od oko 18-19h (vreme jos nije precizirano)... pocinje VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURAYA DO YAYA! :) Pozivaju se svi korisnici koji imaju dobru volju da nam se pridruze, da se malo raspevamo, razigramo, iskisssssamo i tako to :) Kao i svaki put bice nam zasigurno divno. Jos ne znam ko ce donositi poklone, ali nesto cemo smisliti vec, ima jos 20-tak dana. MOLIM SVE KOJI ZELE DA DODJU DA SE PRIJAVE NA OVOJ TEMI. POGOTOVU MOLIM ONE KOJI ZIVE DALEKO OD BEOGRADA ILI VAN SRBIJE, A DOSLI BI, DA SE JAVE NA VREME KAKO BI IM ORGANIZOVALI SMESTAJ (AKO NISTA DRUGO, POVOLJAN HOTEL JE PORED RESTORANA). Bice bogato predjelo, a i bogato jelo, i pica kolko ko moze da popije (samo domaca, bez viskija i francuskih konjaka i slicnih perverzija). Cena za klopu i pice je 1500 dinara (~17 evra). Imacemo i dobru muziku (koju treba da platimo, jel? :) ). Sa muzikom bi izaslo, otprilike oko 2000 dinara. (~22 evra). VIDIMO SE DVADESET SEDMOG! khmmmmmmm, samo bez toga da se iskiissssamo ,molim ili tje radi oklagija :-p zelim svima lep provod i naravski ,zavidim vam | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() Mod 6 ![]() |
Prijavljujem Tina70 + jos 3 osobe ,potreban joj je i smestaj ako ima cetverokrevetna ako ne onda 2 dvokrevetne . | |
| ||
![]() !boond! ![]() | pozz svima ja bih dosla so zadovolstvo ako me slusa moja selenna ... volim ga prvise hehe pozz i do admina odlicno je hvala puno i cujmose hehheeh | |
| ||
![]() Generacija ![]() | Uff,samo da nisam u Australiji.Pa i ja bi dosao,hahaha sto bi ja i Sunce_vanjcek Krkali zajedno hahahaha.Ipak vam zelim svako dobro i dobru zabavu:) | |
ATKO | ||
| ||
![]() heartbreaker ![]() | šta fali zemunu!? :))) MUNZE KONZA!!! ;) btw, taj "gurman", je l' to stari "sveti nikola"? | |
| ||
![]() Admin ![]() | heartbreaker je rekao/la: šta fali zemunu!? :))) MUNZE KONZA!!! ;) btw, taj "gurman", je l' to stari "sveti nikola"? Gurman ima dva restorana, jedan gde bi trebali da budemo - pored hotela Lav, a ako nas bude vise od 35, onda ce biti dole na keju, kod "raskrsnice" keja, kod solitera "Dahlia".. da, mislim da je to bivsi sveti nikola, ali nisam siguran | |
| ||
![]() SuNcE_vanjcek ![]() | Generacija je rekao/la: Uff,samo da nisam u Australiji.Pa i ja bi dosao,hahaha sto bi ja i Sunce_vanjcek Krkali zajedno hahahaha.Ipak vam zelim svako dobro i dobru zabavu:) hahahaha, bio bi POKRKAN | |