MyZoki forumi
VELIKA NOVOGODISNJA ZOKI ZURKA, part II | |||||
| ||
![]() Ana-Fox ![]() | E evo i meneeeee... :oD Pre svega srecna Nova svima i sve naj naj. I da nam sajt radi jos 100 god. A ako sam medju ovim prozvanim zokijevcima, stvarno se izvinjavam, nisam bila u mogucnosti da dodjem... Opravdanja necu ni da pisem jer mislim da su nebitna... Jos jednom izvini Admine!!! Pozdrav svima!!! | |
| ||
![]() m0desty ![]() | Admin je rekao ma da pravo kazem mozda i bolje sto nisu bili. Onaj ko voli da se druzi on je bio, ostali nas ne interesuju, a pogotovu mene. Imena im necu reci, ni sad ni ikad vise. Jer za mene ne postoje. E ja MORAM da ti odgovorim jer mi je dosta da me svi prizivaju sto nisam dosla na zurku!!! evo da ponovim: morala sam hitno na jbni poslovni put i vratila sam se tek 31!!! mozete zamisliti kako mi je bilo!!! i pravo da ti kazem, bila sam toliko besna (na firmu, da ne bude zabune) i iskreno, nisam se setila da otkazem....ovim postom se izvinjavam adminu sto je pukao pare (mislila sam da cemo placati kako ko dodje a ne admin) a iskreno, iznenadjena sam omalovazavanjem nasih obaveza "koje su iskrsle dan pred zurku" jer to je bio nepotreban komentar....ako ja (govorim u svoje ime) ne postojim vise za tebe, ne postojis ni ti za mene!!! Pozdravljam sve Zokijevce i jos jednom se izvinjavam sto sam se prijavila a nisam dosla jer mi je "nesto" iskrslo a to je hleb koji zaradjujem za decu i sebe :)))) Toliko od mene...pozzzzzzz :))) | |
| ||
| ||
![]() djana69 ![]() | hm....Pa eto posto sam ja bila ta....koja je napravila sranje....red je i da se izvinem ...IZVINJAVAM SE OD SRCA TO NISAM BILA JA VEC ONA BRLJA OD VILJAMOVKE...Sta drugo da sad objasnjavam...JBG tako j bilo i sta cu...OPROSTITEEEEEEEEEEEEEEE:::: | |
| ||
![]() Otkacena ![]() | Ma Djana nebrini nije bilo zrtava ;)) Sve u svemu lepo smo se zabavljali .drago mi je sto sam te upoznala | |