Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 1-20 od ukupno 42 • Strana: 1  2  3 
8. Zoki Okupljanje - Petrcane kod Zadra, HR
Post od: Admin, Napisan: 4 February 2009, 02:39
Admin
Admin

25.04.2009. biće novo, 8. okupljanje Zokijevaca, ovoga puta u mestu Petrčane kod Zadra, Hrvatska. Događaj će se odvojati u predivnom hotelu Vila Lisica, koji je na samo 5m od plaže. Sobe su prolazne, dobro opemljene, uključujući satelitsku televiziju i klimatizaciju. Imamo dogovor za noćenje sa doručkom. Doručak je švedski sto. Evo malo slika hotela:

Noćenje sa doručkom je 13 eur + 25 Kn što je otprilike 16.50 eur (Napomena: u Beogradu se ne može naći noćenje u hotelu ispod 40 eura i plus nema pogled ni na Savu ili Dunav, a kamoli na more). Na proslavi čemo imati večeru aperitiv sa fritama i kroštulama, frigane lignje, riba na žaru, mešano meso, salata, kafa i aperitiv. Cena večere je 100 Kn, što je nekih 14 eur. Ekstra piće - svakom prema želji i "potrebama" :) Ukupan obavezni deo - noćenje sa doručkom i večera na proslavi je ~30 eura. 

Svi koji žele da idu na okupljanje, mole se da se prijave ovde i - da uplate unapred obavezni deo od 30 eura (ovo se mora uraditi poukama iz ranijih okupljanja). Korisnici iz Hrvatske i Srbije neka uplate na isti račun kao i za kredite - u dinarskoj, odnosno protivvrednosti u kunama. Samo prijava na forumu bez uplate nema svrhu. Molimo sve zainteresovane da se prijave do 7.04. a korisnici koji su van Hr i nemaju pasoš, da na vreme srede dokumenta.

Ne sumnjam da će ovo biti jedna od boljih Zoki žurki poučen iskustvom iz Osijeka. Idemo! Navali narode! :)

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: aurrora, Napisan: 4 February 2009, 13:41
aurrora
aurrora

I'll be there. Vić'mo se , o ye :ppp

Post od: twins, Napisan: 4 February 2009, 13:48
twins
twins

prijavaa valjda stignem do rodnog mjesta

Post od: inka07, Napisan: 4 February 2009, 13:59
inka07
inka07

prijavljujem se rado

Post od: Mamma, Napisan: 4 February 2009, 14:03
Mamma
Mamma

Vidimo se sigurno{#emotions_dlg.clap}

Post od: kairos, Napisan: 4 February 2009, 15:21
kairos
kairos

prijavljujem se

nije daleko, što da ne sudjelujem :)

Post od: Chichi, Napisan: 4 February 2009, 15:21
Chichi
Chichi

zar bi skup u Zd mogao bez ja?????? svasta :o(((((((

Normalno da dolazim:o)))))))

Post od: YU-YU, Napisan: 4 February 2009, 15:37
YU-YU
YU-YU

zokijevci vidimo se u zadru vasa yuyu

Post od: jole, Napisan: 4 February 2009, 15:39
jole
jole

ako moze morski galeb moze i dunavski:))....prijava i od moje strane

Post od: margin, Napisan: 4 February 2009, 16:18
margin
margin

prijavljujem se srcem i dušom ,bez tijela za skup u zadru

Post od: regulus, Napisan: 4 February 2009, 17:42
regulus
regulus

super

vidimo se u Zadru

Post od: Takt, Napisan: 4 February 2009, 19:52
Takt
Takt

I ja se prijvljujem, ali trazim i pod drvo i kamen, pa makar i u vodu sponzor za putne troskove...... hahhahhaah, ako ga nadejm idemooooooo,  a ako ne nista.

Post od: Otkacena, Napisan: 5 February 2009, 13:48
Otkacena
Otkacena

hehehe Takt , do tamo ti treba cisterna nafte ;)) al nebrini ja cu da ti platim smestaj i zabavu bar nekako da ti olaksam situaciju.

Admine ako dolazimo to je prilicno daleko pa nam trebaju dve veceri u hotelu, sigurno je oko 2000 km daleko bog zna mozda i vise , samo prvo da nabavimo pare za naftu heheheh{#emotions_dlg.bowl}

Post od: luda_mama, Napisan: 5 February 2009, 18:34
luda_mama
luda_mama

Jako bih volela da dodjem, ali....Jel bilo mozda mogucnosti da to bude za praznik - ima tri dana...ovako samo dva, a putuje se 12 sati. Ako se krene u petak veche, stize se u subotu ujutru...dok se oporavis od puta, taman dolazi veche. I vec sutradan veche se ide nazad....Prakticno se ostaje jedan dan , dan-ipo, a putuje 24 sata...Jebes ga - nezgodno. A bas bih isla :o)))

Post od: lolol, Napisan: 6 February 2009, 04:04
lolol
lolol

Idem i ja:)

Post od: gogy, Napisan: 7 February 2009, 07:15
gogy
gogy

Niste valjda mislili da to moze proci bez mene, haaa ????

Naravno da idem i ja, pa s kim bi marg spavala ...{#emotions_dlg.10900}

Post od: bralac, Napisan: 7 February 2009, 16:28
bralac
bralac

bralac

Post od: spilok, Napisan: 7 February 2009, 16:53
spilok
spilok

puno puta sam propustio okupljanje ali bi vrlo rado sad dosao ako ikako mogadnem da ostavim posao ima jedna stara poslovica " BEZ KAMBERA SVADBA NE BIVA " nadam se da cemo se videti puno pozdrava za sve ZOKIJEVCE

Post od: margin, Napisan: 7 February 2009, 19:29
margin
margin

gogy ovaj put nisam  s  tobom  u  sobi{#emotions_dlg.001_tt2}

Post od: jole, Napisan: 8 February 2009, 08:06
jole
jole

polako, polako  ne mozete sve biti kod mene u sobi.....morate se dogovoriti koja ce :{#emotions_dlg.001_tt2}

Prikaz 1-20 od ukupno 42 • Strana: 1  2  3