MyZoki forumi
Ulazak na myzoki | |||||
| ||
![]() Queequeg ![]() | Zasto od skora ne mogu uci na stranice zoki.com osim samo preko mozille i nijednog drugog browsera? Naime otvori se stranica myzoki ili game ali kad treba da se prijavim uvek me vraca na pocetak? Znaci nista , IE, opera ili google chrom samo mozilla. ? hvala unapred:) | |
| ||
![]() Admin ![]() | Moguce da si disejblovao cookies generalno, a da samo firefox gazi to podesavanje na nivou windowsa | |
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje. | ||
| ||
![]() Queequeg ![]() | inace pre neki dan sam oborio stari windows i instalirao novi.......opet ista stvar......ma nema veze bitno da radi makar na jednom:) | |
| ||
![]() Mod 3 ![]() | vaga je rekao/la: Caooo..prvo da vas pozz...imam jedan mali problem u my zoki..galeriji..nemogu da zakacim sliku...naime napravim album i sve to kako treba...a kod editovanje albuma stane...pocinje da je cita i na kraju izadje..ova stranica nemoze da se otvori..ili procita...mislila sam u pocetku da je do sajta zbog problema u kojim se nalazi,medjutim o ovom problemu sam pricala sa par ljudi koji su odma otisli da vide dal je i kod njih isto i uspostavilo se da je kod njih ok i da mogu stavljati slike bez problema..nadam se da cete mi izaci u susret...unapred hvala cao:) Prvo pitanje je: jesi li obrisala browser cache? Mozilla: Tools - Clear Private Data - cekiras samo Cache i kliknes na Clear | |
| ||
![]() thalia69 ![]() | Pozdrav...imam jedno pitanje, naime već 10-ak dana mi ne uspeva ubacivanje MP3 na profil, sve normalno uradim, pojavi se čitač vremena ali stoji na nuli i ništa se ne dešava...pa me zanima je li to generalni problem na zokiju ili ipak samo kod mene... Unapred hvala! | |
| ||
![]() Admin ![]() | thalia69 је рекао/ла: Pozdrav...imam jedno pitanje, naime već 10-ak dana mi ne uspeva ubacivanje MP3 na profil, sve normalno uradim, pojavi se čitač vremena ali stoji na nuli i ništa se ne dešava...pa me zanima je li to generalni problem na zokiju ili ipak samo kod mene... Unapred hvala! Mislim da je generalni problem... samo je stalo, odjednom ;( moram pogledati zasto se to desava... | |
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje. | ||
| ||
![]() Dakson ![]() | Поздрав...Ја никад нисам мого да качим видео | |