Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 
Ulazak na myzoki
Post od: Queequeg, Napisan: 3 March 2009, 07:41
Queequeg
Queequeg

Zasto od skora ne mogu uci na stranice zoki.com osim samo preko mozille i nijednog drugog browsera? Naime otvori se stranica myzoki ili game ali kad treba da se prijavim uvek me vraca na pocetak? Znaci nista , IE, opera ili google chrom samo mozilla. ? hvala unapred:)

{#emotions_dlg.em0200}
Myspace Photo Calendar

Post od: Admin, Napisan: 3 March 2009, 09:32
Admin
Admin

Moguce da si disejblovao cookies generalno, a da samo firefox gazi to podesavanje na nivou windowsa

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: Queequeg, Napisan: 3 March 2009, 10:00
Queequeg
Queequeg

inace pre neki dan sam oborio stari windows i instalirao novi.......opet ista stvar......ma nema veze bitno da radi makar na jednom:)

{#emotions_dlg.em0200}
Myspace Photo Calendar

Post od: Mod 3, Napisan: 18 March 2009, 09:13
Mod 3
Mod 3

vaga je rekao/la:

Caooo..prvo da vas pozz...imam jedan mali problem u my zoki..galeriji..nemogu da zakacim sliku...naime napravim album i sve to kako treba...a kod editovanje albuma stane...pocinje da je cita i na kraju izadje..ova stranica nemoze da se otvori..ili procita...mislila sam u pocetku da je do sajta zbog problema u kojim se nalazi,medjutim o ovom problemu sam pricala sa par ljudi koji su odma otisli da vide dal je i kod njih isto i uspostavilo se da je kod njih ok i da mogu stavljati slike bez problema..nadam se da cete mi izaci u susret...unapred hvala  cao:)

Prvo pitanje je: jesi li obrisala browser cache?

Mozilla: Tools - Clear Private Data - cekiras samo Cache i kliknes na Clear 

Post od: thalia69, Napisan: 26 March 2009, 03:14
thalia69
thalia69

Pozdrav...imam jedno pitanje, naime već 10-ak dana mi ne uspeva ubacivanje MP3 na profil, sve normalno uradim, pojavi se čitač vremena ali stoji na nuli i ništa se ne dešava...pa me zanima je li to generalni problem na zokiju ili ipak samo kod mene...

Unapred hvala!

Post od: Admin, Napisan: 26 March 2009, 03:41
Admin
Admin

thalia69 је рекао/ла:

Pozdrav...imam jedno pitanje, naime već 10-ak dana mi ne uspeva ubacivanje MP3 na profil, sve normalno uradim, pojavi se čitač vremena ali stoji na nuli i ništa se ne dešava...pa me zanima je li to generalni problem na zokiju ili ipak samo kod mene...

Unapred hvala!

Mislim da je generalni problem... samo je stalo, odjednom ;( moram pogledati zasto se to desava...

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: Dakson, Napisan: 26 March 2009, 04:49
Dakson
Dakson

Поздрав...Ја никад нисам мого да качим видео