Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 

Prikaz 21-26 od ukupno 26 • Strana: 1  2 
Veliki problem
Post od: Mary Jane, Napisan: 6 March 2009, 16:50
Mary Jane
Mary Jane

Tako da,cim upecas nekog da s vise od 3 nika zeza narod ban na ip ,a pre toga UPOZORENJE :D i nema posle qukanja i jao necu vise

" Ostavljam Vam Aleluja Blagoslov Za Kraj "  {#emotions_dlg.001_cool}

Post od: Natasha, Napisan: 6 March 2009, 17:01
Natasha
Natasha

Admin je rekao/la:

Da onda zatvorim sajt posto ga ne znam promovisati? 

Ja bih zatvorila deset puta do sad. Ne zbog toga sto je nerentabilan , nego sto se zaista ponekad pitam cemu toliki ulozeni rad i trud da napravis nesto lepo i sto vredi kad ce se uvek pojaviti neka emili koja ce da ti kaze da se maknes i da pustis nekoga ko ce to umeti bolje. Ako ume bolje neka napravi svoje. Koliko Zoki traje pa nisi uspeo da nadjes ni jednog jedinog programera u flashu.

Post od: kradovce, Napisan: 7 March 2009, 00:58
kradovce
kradovce

ajde  i ja da cuknem koju :)))

mislim da bi trebalo ovo sa dva nicka zablokirati ako je ikako moguce,jer previse zloupotrbljavaju to..

samo mislim da su to kukavice,jer ako nesto imaju protiv nekoga neka kazu u oci ne sa drugim nickom,dobacuju i vredjaju i posle se uvek nadje kriv onaj sto je nevinn..

uvijek pravi strada ali sta je tu je zivot ide daljee.. mogu ti reci admine svaka cast za sajt jer te razumijem ima tu puno posla oko njega neki da znaju koje su tu komplikacije skidali bi kapu gde se pojavis jer ti ovo radis zbog nas,ja prvi na tvom mjestu nebih mogao to izdrzati to da radim nebih imao zivaca..

da ne pametujem previsee.. samo da kazem da je ovo jedan od naj boljih sajtova ako nam je stalo do njega onda moramo da se potrudimo da opstane...

Post od: WuYah, Napisan: 7 March 2009, 08:27
WuYah
WuYah

Maryce,Ban na IP nishta ne znachi,jer vecina od nas koristi dinamichke IP adrese,slabije statichke.Jedino fizichku adresu,mada ne znam da l` je to izvodljivo.Pa kome se isplati,neka menja stalno provajdera,modeme i ostala chuda.Oni koji sebe nazivaju Hackerima,oni imaju i po nekoliko konekcija odjednom.Tako da je i to teshko.Biti "pandur" na netu je neizvodljivo.Hehehehe...

Nije stvar u tome,lako se provale takvi,samo kad se obrate onom ko ih malo bolje zna.Ili je dovoljno da kazhu jednom "pravom prijatelju" da su to oni,i vec svi znaju.

Ima mnogo stvari koje ovde ne valjaju,ali to moramo svi da menjamo.Pochev od sebe.Lako je kritikovati,treba neshto uraditi,da bi ljudi imali na osnovu chega kritikovati vas.Mogu i ja da se "nabijem" u sobi za igru i da chekam da neko neshto napishe,uradi,i onda da se pojavim i da se "pravim pametan".Uvek ce biti ljudi,koji ce pogreshno shvatiti otvorenost i iskrenost,i naci nachina da to zloupotrebe,kao i sve shto je dobro.I promeniti mu prvobitnu namenu.Ali,prvo treba krenuti od sebe,a onda kritikovati druge.Poci od toga,"ko sam ja,i shta sam ja uradio",pa tek onda nalaziti drugima greshke.Sve u svemu,moje mishljenje je da ovde svi sve znaju,i da neke informacije ne treba biti dostupne svima.Jer uvek ce se naci neko,ko ce neshto da uzvuche iz konteksta neke priche,da se uhvati za to "kao pijan za plot" i da okrene temu u drugom pravcu.

Jedina dobra stvar do koje dovodi otvorenost i iskrenost,shto mogu drugi ljudi da vide kakve smo osobe,a i mi sami,kakve su one.Nishta vishe.Pozz za sve,prioritet je druzhenje,a ne rasprave i njih treba u startu "seci",a ne "produbljivati ih".

Kisses Myspace Comments

Post od: SuNcE_vanjcek, Napisan: 7 March 2009, 10:53
SuNcE_vanjcek
SuNcE_vanjcek

Za ban na IP se apslolutno ne slazem! Samo se pitam da li ste uopste razmisljali, dok ste taj SVOJ savjet ovdje pisali, koliko korisnika ovog sajta koji ipak placaju svoje kredite ima samo jedan rachunar i s njega se konektuje dvoje ili troje .......hmmmm od to dvoje-troje jedog redovno banujete i sad ovo ostalo dvoje ili jedno treba da trpi ban na IP i ako je uplatio kredit........Sachuvaj boze, ala vi razmisljate i imate ideje ubilo se.......NIJE TEBI ADMINE NIMALO LAKO....potpuno te razumijem, samo sto ti od toga nemas nikakve koristi i nebila u tovjoj kozi sa ovakvima, chast pojedinima, kao sto su se okupili oko tebe sa "mudrim savjetima" :P !!!!

Post od: _maca, Napisan: 19 March 2009, 17:13
_maca
_maca

bezze opet iste price , izracunaj kolika bi bila clanarina ,ukini free , stavi obavest i idemo dalje :)

Love me or hate me ! It's up to you...

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

Prikaz 21-26 od ukupno 26 • Strana: 1  2