MyZoki forumi
Blog ili zanimljivost,nisam siguran | |||||
| ||
![]() osveta_besnog_pileta ![]() | Potrebna mi je pomoc da nadjem jedan blog ili zanimljivost...davno sam procitao to a u tekstu se radi o dvoje ljudi koji se dugo vremena nisu culi...pa ako se neko seca toga,molim da ostavi post sa tacnim naslovom i mestom gde se tekst nalazi.Hvala | |
Glas Razuma | ||
| ||
![]() andja24 ![]() | pa preciziraj malo to... gdje se to dogodilo, kada otprilike, bla bla.. bem te fluffasti | |
| ||
![]() Olivera ![]() | Hello Mod2 sad mogu da stavljam "utiske" kod dugih u njihov profil samo ne mogu da menjam svoj detaljni profil, a nashla sam neshto sto zelim da stavim. Da li je pomoc mogucna? | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | andja24 je rekao/la: pa preciziraj malo to... gdje se to dogodilo, kada otprilike, bla bla.. bem te fluffasti hihihihi! ( bem te fluffasti !) | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() Mod 7 ![]() | osveta_besnog_pileta, rado cemo ti izaci u susret, samo nam moras dati malo vise podataka. Da li se otprilike secas kada je objavljen blog/zanimljivost? | |
| ||
![]() osveta_besnog_pileta ![]() | Doticni tekst pojavio se negde na pocetku postojanja my zoki portala,ako se ne varam | |
Glas Razuma | ||
| ||
![]() _maca ![]() | I ja to primetih pa me izbisashe ,samo da mi je znati zashto ,khmmmm:-p | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||