Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 
Kako promeniti sliku profila
Post od: Goca.fr, Napisan: 14 April 2009, 05:48
Goca.fr
Goca.fr

sve sam probala nista ne ide

Post od: osveta_besnog_pileta, Napisan: 14 April 2009, 09:48
osveta_besnog_pileta
osveta_besnog_pileta

Samo jedno pojasnjenje...ako se radi o slici na my zoki profilu,objasnjenje sam dao u tekstu...a ako se radi o avatarima u sobama gde se igraju igre onda se obratite operaterima u lobiju...napisah ovo jer je ime teme je "kako promeniti sliku" a postovana je u temi za multiplayer...nadam se da se odnosi na my zoki portal

Trebalo bi da postupak ide ovako Goco...promeni se slika na profilu,zatim se izlogujes,pa obrises cache i cookies(u zavisnosti koji browser koristis(mozilla,internet explorer,opera)...pokusacu da objasnim sva 3 postupka

1.mozilla...u traci sa menijima izabere se tools-clear private data...izbacice malo prozorce sa ponudjenim stvarima za brisanje...obelezite samo cache i cookies a sve ostalo odstiklirajte i posle klik na Clear Private Data Now...ugasite mozillu pokrenite je opet ulogujte se na zoki i vidite ima li promene

2. Opera...iz trake menija izaberite tools-delete private data,takodje ce se pojaviti malo prozorce i na desnoj strani ce pisati Details,klik na to ce povecati taj prozor i pojavice se stvari koje treba da obolezite tj vec su obelezene...skinite kvacice sa svega sem "delete all cookies" i "delete entire cache",kad to uradite u dnu tog prozora ima dugme delete,klik na njega...zatvorite operu,pokrenite je ponovo i ulogujte se na zoki

3. internet explorer...iz trake menija izaberete tools-internet options...otvorice se novi prozor i na prvoj strani(pise gore u uglu "general") ima opcija "delete cookies"...kad tu kliknete pitace vas da li zelite da obriste cookies...klik na opciju "yes"...zatvorite internet explorer,pokrenite ga ponovo i ulogujte se na zoki

ako ni jedna od ove 3 opcije koju sam naveo ne dovodi do promene slike,ne bih mogao znati sta je u pitanju...pozz

2.

Glas Razuma