Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 
pomoc/ pomoc pomocccccc
Post od: **lolita**, Napisan: 14 April 2009, 12:48
**lolita**
**lolita**

Molim vas pomozite mi .... ne mogu da se ulogujem u Zoki...pisem nick i password al ne ulogujem se opet me izbaci na prvu stranu  zoki.com :S:S:S  ...ne znam gde je problem :S..probala sam i s nekim drugim nikovima al ne radi.....unapred mnogoooo zahvalnaaaaa

Ne radi mi samo Internet Explorer ..s mozillom mogu al ide nekako lagano ne svidja mi se

IE
Version 6.0.2800.1106.xpsp2.050301-1526
Cipher strength:128-bit

mislim da je dovoljno...molim te pomozi mi :S:S

Post od: osveta_besnog_pileta, Napisan: 14 April 2009, 13:24
osveta_besnog_pileta
osveta_besnog_pileta

Molim nadlezne da reaguju... korisnik koji je ovo postovao ima neprimeren forum signature

Glas Razuma

Post od: **lolita**, Napisan: 15 April 2009, 02:34
**lolita**
**lolita**

Davno vec imam taj signature i nisam verovala da ce to ikome smetati......

To je samo ime mog Grada u kojem zivim i ne mislim da ima tu nesto politickog sadrzaja...:S:S

Dosla sam ovde sa zeljom da cu naci pomoc oko tog problema ...al ..nema pomoci....:S ...samo neke reci od nekog besnog :(:( ...ipak hvala vam..:)....Uvek govorimo da nesto zaboravimo al ne daju neki...:S

Temu mozete zatvoriti...jer ne verujem da ce iko da pruzi pomoc posle ove situacije....:S

cao svim ljudima dobre volje....

P.S.izvinite ako sam radila greske pri pisanju ...trudila sam se koliko sam mogla....

Post od: **lolita**, Napisan: 17 April 2009, 05:32
**lolita**
**lolita**

.....Nije sram pruziti pomoc...ako mozete...naravno

Post od: loptica222, Napisan: 12 May 2009, 14:05
loptica222
loptica222

Jel bi mogao da me kontaktira neki moderator?

Post od: luda_ja, Napisan: 27 July 2009, 18:08
luda_ja
luda_ja

pozzz ja imam problem ovako mislila sam da obrisem osobu iz prijatelja i kliknula sam desnim klikom na tu osobu i samo sam kliknula block i sad mi je sve blokirano svaka slika na zoki u galeriji prijatelji ne vidim ni slike bas nista ni svoju osobnu sliku na pocetku profila ne vidim ni svoje slike u galeriji neznam kako da to vratim u normalno stanje kao pre ako neko znade da mi kaze bila bi mu zahvalna :D hvala unapred

icon Pictures, Images and Photos

Post od: _maca, Napisan: 27 July 2009, 18:49
_maca
_maca

luda ti {#emotions_dlg.001_tt2}

Ako si blokirala nekoga trebalo bi samo ta osoba da ne vidi nista na tvom profilu ali pokusaj da kliknes na svoj profil pa na ono ispod promeni sliku profila ,onda imas desno ''prijatelji'' klikni na njih i onda mozes da odblokiras koga si vec blokirala ako zelis :)

Love me or hate me ! It's up to you...

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments

Post od: luda_ja, Napisan: 27 July 2009, 22:01
luda_ja
luda_ja

macoo ja sam blokirala sama sebe nista ne vidim na svom profilu ni slike prijatelja ni na galeriji slike ni sliku svoju na profilu

Post od: soulless, Napisan: 28 July 2009, 08:43
soulless
soulless

luda_ti evo da ti pomognem mada ces opet da kazes da si to znala i sama i da ti pomoc nije ni trebala... :))

Kad nesto kliknes pa napravis s... reverznom akcijom bi trebalo to da ispravis... dakle kliknula si desnim misem pa na Block (u produzetku pise Content). Reverzna akcija bi bila desni klik (bilo gde na my zokiju), pa  Unblock Content ili samo da decekiras kvacicu koja stoji ispred Block Content (zavisi od browsera)

eto... a jes jednostavno :p

Press any key to continue, or any other key to quit

Post od: luda_ja, Napisan: 28 July 2009, 12:48
luda_ja
luda_ja

soulless hvala na pomoci i nisam ovo znala da sam znala nebi trazila pomoc na forum al kod mene nema desnim misem kad kliknem unblock content  i preko mozillesam  to napravila na exp je ok i na operu je ok na mozilla nije ok a gde ti vidis tu kvacicu ja ne vidim.

Post od: soulless, Napisan: 28 July 2009, 15:08
soulless
soulless

u Mozili je to kad kliknes desnim klinom na neku sliku imas Block images from zoki.com. Suprotna akcija je da skines tu kvacicu ispred pomenutog

Press any key to continue, or any other key to quit