MyZoki forumi
Slike u utiscima | |||||
| ||
![]() Ateh ![]() | Čini mi se da sam ovde negde ranije videla Ice-in topik koji se odnosi na nemogućnost uploada slika na utiske. Ne videh odgovor, a sad ni temu ne vidim, pa je postavljam ponovo. Prilično je deprimirajuć i iritantan bezuspešan pokušaj da se nekome uzvrati utisak. Bug ili neka privremena blokada...? | |
| ||
![]() Mod 5 ![]() | Tema koju pominjes je pogresno postavljena u delu za multiplayer, ali odgovoricu i ovde. Problem je privremen i radi se na njegovom otklanjanju. Iz istog razloga ne rade ni personalni blogovi i komanda za video dj-eve /gettube. | |
| ||
![]() dukana ![]() | Ne kopirate HTML CODE vec Flash for websites & blogs, a to vam se nalazi ispod slike kad kliknete na more>>, pa Get link code. Nadam se da sam vam pomogla. | |
| ||
![]() Ateh ![]() | Hvala dukana.. :) Pre nego što videh ovo, pronađoh neka druga rešenja... U prostoru za slanje utiska, umesto na html klikne se na ono drvce.. "insert/edit image". Onda u prostor za url slike pastujete adresu slike (ako niste sigurni koji link kopirati, desni klik na sliku, pa Properties.. pa kopirati adresu). Klik na Preview, Insert, jos jedno Yes i.. eto ga. | |
| ||
![]() Olivera ![]() | dukana je rekao/la: Ne kopirate HTML CODE vec Flash for websites & blogs, a to vam se nalazi ispod slike kad kliknete na more>>, pa Get link code. Nadam se da sam vam pomogla. Dukana, ispod koje slike, kad u comment cherry isped slike ima "get the Code" a tako i na drugim sites shto sam pogledala. Ne nalazim "more" da nadjem flash for websites & blogs. Sva sreca barem mogu sa youtube da zalepim svakome u profil :D ako zelim. | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | Ateh je rekao/la: Hvala dukana.. :) Pre nego što videh ovo, pronađoh neka druga rešenja... U prostoru za slanje utiska, umesto na html klikne se na ono drvce.. "insert/edit image". Onda u prostor za url slike pastujete adresu slike (ako niste sigurni koji link kopirati, desni klik na sliku, pa Properties.. pa kopirati adresu). Klik na Preview, Insert, jos jedno Yes i.. eto ga. Sorry ja probala nije meni radilo nego onako isto kao htmi | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | dukana je rekao/la: Ne kopirate HTML CODE vec Flash for websites & blogs, a to vam se nalazi ispod slike kad kliknete na more>>, pa Get link code. Nadam se da sam vam pomogla. Dukana nashla sam site gde ima vishe codes www.imikimi.com ali nece da mi pruhvati Img Link for blog | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | Pronashle smo da "mozilla da te opcije a opera ne daje. | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() zena_ ![]() | Da li neko zna mozda sto ne mogu da promenim izgled profila? Htela sam da izbrisem neke stvari i ne moze. Sve zakovalo :) hvala | |
| ||
![]() Mod 5 ![]() | brisanje radi besprekorno | |
| ||
![]() zena_ ![]() | kod mene nece :( pokusavala sam i song da izbrisem cak ni to ne moze
| |
| ||
![]() _maca ![]() | zeno moa ,ako ulazis preko IE , pokusaj s drugim browserom jer ja isto nisam mogla sa IE ali sa google mi je uspelo:-p | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() Ateh ![]() | Ne rade gif animacije već par dana. Nešto privremeno..? | |
| ||
![]() Admin ![]() | Ateh је рекао/ла: Ne rade gif animacije već par dana. Nešto privremeno..? A gde to ne rade, budi malkice preciznija.... | |
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje. | ||
| ||
![]() Ateh ![]() | Admin je rekao/la: Ateh је рекао/ла: Ne rade gif animacije već par dana. Nešto privremeno..? A gde to ne rade, budi malkice preciznija.... Pa ovde na MyZokiju... sličice u gif formatu. U utiscima. Čak ni ovaj moj "hart-bit" u signaturi ne šljaka. Sad sam već ozbiljno zabrinuta... :p Šalim se.. mislila sam da nije nešto do mene, pa sam isprobala na nekim drugim sajber prostorima i - radi. Sad ću da ti pošaljem utisak... ako ne mrda, eto... :-) | |
| ||
![]() _maca ![]() | ma radi oki .-p | |
| ||
| ||
![]() Ateh ![]() | Radi? Na čemu si maco? Mislim... na Mozili?
| |
| ||
![]() Ateh ![]() | Vid' stvarno radi u Mozili... Izvinjavam se. Ne setih se da je možda to, XP je i ranije znao da zeza tako što nije hteo da otvori neke strane na MyZokiju, al su gifovi uvek radili...
| |
| ||
![]() _maca ![]() | qq , nemoj da javno vichem na chemu sam:-ppp kissssssssssss | |
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | pocelo je da radi, utisci, html u Opera | |
|
WHAT?
| ||