MyZoki forumi
Jubilarni 10. skup zokijevaca u Sarajevu 3. oktobra 2009. | |||||
| ||
![]() Admin ![]() | Ovim se i zvanicno najavljuje skup Zokijevaca, jubilarni 10. put, u Sarajevu. Skup ce biti odrzan 03.10.2009. Svi ostali detalji oko skupa bice poznati nesto kasnije. Narode.. idemo na cevape! :) Naravno, prvo druzenje, pa cevapi, pa vince, pa ... :) Prijavite se na vreme dok ima mesta! | |
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje. | ||
| ||
![]() _maca ![]() | ko ziff ko mrtav do tad :-p malo prerano za prijave ko zna mozda i mogu | |
Love me or hate me ! It's up to you...
| ||
| ||
![]() Olivera ![]() | Ja bih, samo neko da dodje po mene, da me odvede u Sarajevo na druzenje, cevapi vino i dobar hotel pa cu biti njegova za jednu noc! A onda treba i da me vrati kuci. Ne trazim puno heheeheh! | |
|
WHAT?
| ||
| ||
![]() luda_mama ![]() | Po mene ne mora niko da dodje, (hvala Bogu, jos uvek mogu sama)... Sto se dobrog hotela tice, ni to mi ne treba - racunam da ce dobri prijatelji opet kao prosli put obezbediti smestaj, (nista bez prijatelja)... Znam da ce biti lepo druzenje (uvek je), a jedino sto obecavam su dobre fotke i uspomene (kao i do sada), puno smeha, pesme i dobrog raspolozenja. Radujem se ponovnom susretu sa starim prijateljima :o)) ..Prosli put sam noci provela sa nekim mrshavicama, gurajuci se u krevetu, ali mi bas nista nije falilo...bilo je do yaya :o)) Vidimo se u charshiji :o)) | |
| ||
![]() Vucko84 ![]() | Samo da upotpunim dogadjaj i malo da vam merakam do okpljanja :D hihihihihihi | |
| ||
![]() _pecurka_u_hagu_ ![]() | OD MENE 5 GAJBI PIVA PA NEK BUDE KAKO TREBA:))) | |
| ||
![]() lutkica ![]() | ma i od mene gljivo | |
| ||
![]() Chichi ![]() | hehe....ja necu da se prijavljujem...hehe.....ja sam tuuuuuu i bez ja ne moze to da se desi :)))))))))))))))))))
| |
| ||
![]() regulus ![]() | kazu...meni po narudjbi kad je tako onda se i ja prijavljivam mmmmmmm palacinci
| |
| ||
![]() pokahontas ![]() | rado se prijavljujem na deseti jubilarni srajevski skup Zokijevaca | |
| ||
| ||
![]() eldara_eldo ![]() | Svaka cast Admine,vrijeme je i bilo Tu sam sigurno | |
| ||
![]() *NRW* ![]() | au bez tuzlaka nista nema hehe eo i mene from tuzla (samo da me BRINETA cuva od sarajlija i sarajevskih djevojaka ) me tooooooooooo for zoki okupljanjeeeeee | |
H@cking Is Not @ Crime,H@cking Is @ P@sion | ||
| ||
![]() enkili ![]() | naleticu i ja malo :) | |
| ||
![]() ! Phantom ! ![]() | Doletim i ja aBd... Ako slucajno ne doletim, dopuzacu ;) | |
| ||
| ||
![]() LEPI ![]() | pa mislim,da je red i namene da se vam pridružimm,,obožavam čevape sa kajmakom stižemo,,, | |
| ||
![]() Admin ![]() | Evo ovako, konačna informacija i početak regularnih prijavljivanja: Skup će biti u kafiću "Ćumurija" u ulici Obala Kulina Bana (ona u kojoj idu tramvaji uz Miljacku). Počinje 03.10. oko 19h. Hrana, aperitiv i muzika koštaju 10 eur. Sve ekstra - po vašoj želji. Za spavanje smo našli povoljan hotel, 15 eur po osobi je spavanje (2 i 3 krevetne sobe). Za regularnu prijavu je prvo potrebno unapred uplatiti za restoran i hotel (hotel nije obavezan ali ne garantujemo da će biti mesta). Uplate se vrše kao i za kredite uz poruku meni da je to za skup (ne može SMS-om). Jedina razlika j za BiH sto će se uplaćivati na drugi račun i to sledeći: SNEZANA DESPOTOVIĆ Znači, ko želi neka unapred pošalje 10 ili 25 eur (25 ako žele hotel) pa se vidimo tamo za 30 dana :) Napomena: lako je moguće da ćemo se svi ili deo nas koji nismo iz Sarajeva rasporediti kod naših domaćina kući, pa tako je neko platio hotel, biće vraćeno. Eto... Prijavljivanje kreće .. 3.. 4.. SAD! p.s. ko poslednji, magarac :) | |
| ||
![]() casual way ![]() | hmmm,lepo zvuci... mozda Vam se i ja pridruzim,samo kad bi neko bio ljubazan da me saceka na stanici da ne bih docekala Novu godinu u Sarajevu : Ako jos neko iz Novog Sada zeli da ide,bilo bi mi drago da putujemo zajedno.. pozitj svima | |
| ||
![]() Admin ![]() | casual way је рекао/ла: hmmm,lepo zvuci... mozda Vam se i ja pridruzim,samo kad bi neko bio ljubazan da me saceka na stanici da ne bih docekala Novu godinu u Sarajevu : Ako jos neko iz Novog Sada zeli da ide,bilo bi mi drago da putujemo zajedno.. pozitj svima Dodji do Bgd, idemo zajedno :D | |
| ||
![]() casual way ![]() | oooo pametno zboris gOsin Admine,pametno onda da se i ja zapljunem... i kazem da dolazim | |
| ||
![]() twins ![]() | ja stizem sa punim autom:)) | |