MyZoki forumi
Jubilarni 10. skup zokijevaca u Sarajevu 3. oktobra 2009. | |||||
| ||
![]() SindromX ![]() | ja za mene sam uzivao i sam mnogy srecan sta sam sretnao ljudi kao BRINETA, jedina, gulapce, lutke tajci tarkan i ostale, ovo je bilo super, i sam siguren da ocu da idem opet za drugi skuplanje ali prvo ocu da idem opet kod brineta nedostajume brineta mnogu ona je Nr 1 nema zbor za nje i ostale su ok ali brineta je Ne videno PERSON hvala puno za drustfo na site postujem sfaki ne mrzim niko, drugi sta ne dosle ne znat ni kakfo skupljenje propustile | |
| ||
![]() Goca-Zemun ![]() | Mogu zamisliti kako je bilo,da sam bila i ja bih se extra provela,ali nazalost nisam imala net,i ulazila sam sa cerinog kompa samo na fejsbook jer nisam htela sa drugog da ulazim na zoki,mnogi misle da ima virusa i nebih se upustala u njihova misljenja,i tako nisam usla na vreme da se informisem o okupljnju,javila sam da ima mesta i bilo je, sin hteo da mi ucini da odem i sa jos nekim ko nije imao prevoz a hteo bi da ide,medjutim nama je bila svadba i ne planirano ,je ispalo da je on bio slobodan taj vikend,ja sam se ponudila i kako nam se nije javio niko ,mi smo se dvoumili da li da krenemo ili ne,u toku veceri nam se pomerilo sve i zbog privatnih problema resili smo ,da ako nas ne kontaktira niko ,da ne idemo,i tako ispade nije nas kontaktirao niko i ja bi uskracena za jedno lepo druzenje koje uvek ima kada se okupimo.Jako mi je zao sto nisam isla u Sarajevo posle tolikih godina,ali sta je tu je,vidim i da je bilo problema nekih sitnih ali boze moj nije ni cudo,uvek se nadje neko da pokvari nesto sto bi trebalo da ispadne lepo.Nadam se da ce biti jos okupljanja i da ce se zaboraviti do tada sve sto je bilo ruzno i opet cemo se lepo okupiti ko hoce neka dodje ko nece nece ni znati sta je propustio,toliko od mene i javno se izvinjavam sto nisam bila u mogucnosti da idem sa onima koji su isli u Sarajevo,ada nisam rekla naj vaznije , udala mi se naj starija cera i imali smo vencanje podeljeno u dva dela,nije nam se uklopila crkva i restoran,pa tako smo bili napeti nedelju dana i napokon se i to zavrsi i hvala bogu ispalo je sve u naj boljem redu ,ali na moju i radost i posle malkice i zalost zbog zakasnelog neta( i moje ukocenosti,jer sam se ukocila nacisto posle svadbe i lezala sam cele nedelje ,pa tako i nisam ni mislila da cu moci ici,ali se malkice oporavi i bi sta bi ja zakasnih) neode na okupljanje bice ih jos, nadam se da cu biti u mogucnosti da se ukljucim u sledece okupljanje,ja toliko,pozdrav mojim zokijevcima i puno lepih dana igranja na zokiju,toliko.veliki kiss | |
| ||
![]() lutkica ![]() | Da se i ja oglasim kao jedna domacicica,prije svega zelim da se zahvalim Adminu koji je ovo organizovao i svim nasim gostima koji su presli tolike kilometre da bi dosli na druzenje.Imala sam priliku da upoznam sve te ljude,koji su su mi ostavili pozitivan utisak.Iskreno nisam ocekivala da ce nas bosanaca bit u manjini,al nema veze bitno je da je bilo lijepo,i da smo se lijepo proveli.@lbatros smijesan komentar al stvarno smijesan,toliko meljes po javi ko prazan mlin i svakom nadjes neku manu,a sebe ne pogledas,kakvo ponizenje od brinete za tebe svaka cast brini,upotpunosti se slazem s tobom i adminom.Trebala si vidjet kako nam je bilo,pa onda komentarisat,koliko je suza bilo na rastanku,znas svakog ponizavat a nisi mogla dat 5 km,za poklon nasim gostikma a tek 20 km,al nebih vise o tebi ionako sam alergicna na tvoj nick.Jos jednom hvala svim nasim gostima,koji su dosli na druzenje,velika hvala nasem organizatoru pozz od mene | |