Zoki Games
My Zoki Portal
Multiplayer Games
Flash Games
Zoki Videos

MyZoki forumi

Moje teme  •  Moji postovi  •  Poslednji postovi  •  Teme koje pratim  • 
Lobby
Post od: Roshmy, Napisan: 28 June 2009, 12:38
Roshmy
Roshmy

Pozdrav,

Danas sam se registrovao i sve funkcionise kako treba, medjutim ne mogu da udjem ni u jedan lobby. Konstantno mi izbacuje "conecting" ucita do pred kraj i opet me vrati da biram lobby. Ne znam da li ima neke vese, ali kad idem preko IE stalno mi ucitava stranicu sa greskom.

Brisao sam i cache i cookies i sve zivo, iskljucio sve firewall-ove cak sam gasio i NOD32 i idalje ne mogu.

Moze li mi neko pomoci, ili sam bacio pare kupujuci kredite?

Post od: Admin, Napisan: 28 June 2009, 13:29
Admin
Admin

Probaj reinstalirati flash. A sa IE ne daje nikakvu gresku, barem meni ne. Reinstaliraj flash i preko IE i preko nekog drugog broswera pa probaj onda. Ako ne ide, videcemo sta i kako dalje. I naravno, reci da li to radis od kuce ili sa posla. Moguce je da ti sistem blokira port 1935 pa se ne mozes konektovati.

Ne kupujte kasete japanske grupe TDK. Ništa se ne čuje.

Post od: Roshmy, Napisan: 28 June 2009, 14:54
Roshmy
Roshmy

Reainstalirao sam i flash sada, medjutim opet isto sve. Ne moze ni preko IE ni preko Firefox-a ni Opere. A to radim od kuce. Nego ja sam pokusao da u Windows Firewoll-u port 1935 stavim kao exeption, mada se ni tad nista ne desava.

Ali evo recimo u Firefox-u kad udjem u Error Console za tu stranicu mi izbacuje ovu gresku:

Error: no element found

Source File: moz-nullprincipal:{befa1b7e-9c9b-4678-b7db-183e565dd717}
Line: 1

Post od: Admin, Napisan: 28 June 2009, 15:42
Admin
Admin

Ja pretpostavljam sledece: net ti je ili uzasno spor ili preopterecen nekim downloadom. Kad kliknes na sobu za igranje, ako se ne konektujes za 10 sec vracas se na pocetak.. to je poznati problem. Reci mi koji net imas i da li recimo koristir DC++ ili torrente ili nesto sl sto moze jako da uspori.

Post od: Roshmy, Napisan: 28 June 2009, 18:40
Roshmy
Roshmy

Nije to problem, koristim wireless 512/256, ne skidam nikad nista. Sve meni funkcionise besprekorno, osim naravno sto ne mogu da udjem u neki od lobby-a, a nervira me to sto mi ne izbacuje nikakvu gresku po kojoj bih mogao da se vodim.

Nema veze, pokusacu nekako to da resim.

Hvala u svakom slucaju.

Post od: Admin, Napisan: 29 June 2009, 05:22
Admin
Admin

Nego posalji ti meni IP... da vidi da nije nesto vezano za to. Namirisao sam problem, ali nisam siguran dok mi ne posaljes IP.